Wat leuk, Molenstraat 12 en Winkelen in Holland bestaat dit jaar in het voorjaar alweer 10 jaar. Tijd voor een feestje, met ruimte voor een extra blog! Want elke maand zal ik nu vanaf 2020 een persoonlijke winkeltip met je delen. Want in afgelopen tien jaar hebben de webwinkels, ook een mooie groei samen met ons gemaakt.

Wist je dat diverse webshops al 10 jaar bij ons staan vermeld dit jaar? Denk aan BenIkHip.nl, Gelukspoppetjes.eu en Maaikies, zo leuk! Via dit nieuwe item wil ik nog meer winkeltips bij Molenstraat 12 plaatsen. Want ik schrijf al tien jaar graag over de leukste hippe producten. Trots dat we nu hier staan en dat ik de groep van deze webshops, zo dichtbij mag meemaken. Want wist je dat ik vaak als één van de eerste de leuke nieuwtjes in mijn mailbox lees? Hier laat ik je zien, welke leuke nieuwe producten ik weer heb gespot. Lees je gezellig mee?

Webshop tips al 10 jaar bij Molenstraat 12

De tip van deze maand is van Love, Peace & Joy. Hier vind je een uitgebreid aanbod dameskleding en accessoires. Vaak kleurrijk en met een vleugje retro. Altijd met een hoog ‘feel good’ gehalte en met veel liefde voor ons uitgezocht. Duurzaamheid, eerlijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij de selectie en de trendy merken. Via de webshop krijg ik zoveel inspiratie via het lookbook en prachtige sfeerbeelden. Het nieuwe jaar is van start gegaan, wat zal de mode dit jaar gaan brengen? Blijf alles via deze webwinkel mee volgen, ook hier bij Molenstraat 12. Heb je ook ons nieuwste Winkelen in Holland magazine al via de webshops ontvangen?

Maak er je mooiste 2020 van!

Liefs, Audrey