Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Leuk kinderservies wolkje

Wat zijn we trots op leuke samenwerkingen, al 10 jaar onze blog website; sinds 2010. Zo ook met BenIkHip.nl, vanaf het eerste jaar al bij ons online magazine. Al 10 jaar schrijven we over deze leuke, hippe webshop en ze blijven ons verrassen. Met altijd originele producten als cadeau, naar school, op de kinderkamer tot wonen.

Met prachtige sfeerbeelden maak je kennis met leuke nieuwe producten. Zoals dit leuke Wolkjes servies voor kinderen. Ziet het er niet lief en schattig uit? Het is van het merk Sass and Belle en het serviessetje is van bamboe gemaakt en heeft een print van een grijs lachend wolkje. De set bestaat uit een placemat in de vorm van een wolk, een bord in wolkvorm, in dezelfde stijl een schaaltje en een besteksestje. Heel origineel ook als kraamcadeau om te geven. Webwinkel BenIkHip.nl is zeker het aders voor leuke cadeaus voor kinderen.

Al 10 jaar bij Molenstraat 12

Of je nou op zoek bent naar een tas, applicatie of (gepersonaliseerd) cadeautje voor een verjaardag, kraamtijd, afscheid van de Juf en Meester of gewoon zomaar dan ben je bij BenIkHip.nl aan het juiste adres. Voor de handige creatieve mama’s, oma’s, papa’s en opa’s hebben we een zeer groot assortiment DIY strijkapplicaties, zowel voor jongens als meisjes. Zoek je iets speciaals of wil je een eigen tekst, ook daarin adviseren en denken we graag met je mee. Helemaal hot zijn de Sonny Angels geluksengeltjes, deze kleine geluksbrengers zijn momenteel favoriet onder de poppenhuis bezitters. Neem eens een kijkje op ons Pinterest account voor leuke Modern Dollhouse tips. Uiteraard zijn deze geluksbrengers ook leuk om cadeau te geven. voor extra geluk.

 

Onder Winkeltip Molenstraat 12 met 0 reacties op 6 september 2020