Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Kauwsieraden voor je gevoelige kind

Kauwsieraden voor gevoelige kinderen zijn in veel kleuren en vormen verkrijgbaar. Webwinkel Educadora webshop heeft een breed aanbod aan hulpmiddelen en sensorisch speelgoed ter ondersteuning van de prikkelverwerking van je gevoelige kind. Zoals de bekende kauwsieraden, Senseez kussens, verzwaarde knuffels, coachingkaarten en fijne snoezelmaterialen. De kauwkettingen helpen zintuiglijke prikkels reguleren.

Voor veel ouders is dit een website waar je kleurrijke producten voor je kind kan bestellen. Zit je zoon of dochter vaak te bijten op pennen, of alles wat binnen handbereik komt? Ik vind dat je hier een ruime, trendy kleurrijke collectie kan bekijken. De kinderen van nu willen hip zijn en hebben oog voor mooie vormen, die zeker zullen aanspreken. Het kauwen op een bijtketting helpt namelijk spanning te verminderen en concentratie te verbeteren. Wil je een kauwketting gaan kopen? Lees hier verder voor deze praktische tips.

Specialist in kauwsieraden

Sinds 2013 is eigenaar Suzanne van der Star, gestart met de distributie van het merk Chewigem in de Benelux. In haar praktijk voor ouder- en kinderbegeleiding Educadora ziet ze regelmatig ouders en hun kinderen met leer- en gedragsproblemen. Veel kinderen laten ook problemen in de prikkelverwerking zien. Hiermee kan ze veel advies geven bij de keuze van deze kauwsieraden en de overige ruime collectie sensorische producten. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling bij Webshop Educadora.

Onder Winkeltip Molenstraat 12 met 0 reacties op 7 mei 2020