Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Buitenkussens voor in de tuin

By-Isa

Wat fijn om in de lente en zomer te genieten in de tuin, of op het balkon. Met mooie lifestyle accessoires maak je het ook buiten je huis extra gezellig. Bij webwinkel By-Isa zien we de leukste buitenkussens in zwart-wit stijl, die je tuin of balkon extra speciaal gaan maken. Deze leuke outdoor kussens zijn voorzien van een leuke quote of print. Deze kussens staan super leuk op een tuinbankje, tuinstoel of loungeset. Je kunt de diverse prints en formaten ook goed mixen & matchen met elkaar, zo vormt het een leuk geheel in je tuin of op je balkon.

Ook leuk en origineel zijn de roundies bij webwinkel By-Isa. Ze zijn ideaal voor in de tuin of op je terras, want ze zijn weerbestendig. Omdat het van een lichtgewicht materiaal is gemaakt, is het zeer geschikt om te monteren tegen gevels. Bekijk alle informatie over de roundies op de website, wat een leuk idee voor in je tuin.

Geniet van de lente en zomer

Met een eigen stijl in zwart, wit en een tikje roze. Is deze trendy stijl leuk voor in huis, tuin en de leukste cadeaus. Er staat een trendy assortiment voor je klaar, ook met thema’s als Moederdag, cadeau juf en meester, verjaardag en Valentijnsdag. By Isa maakt er altijd een feestje van, want je zal de bestelling als een cadeautje ontvangen. Stuur een persoonlijke kaart met een inspirerende quote, want échte post is zoveel leuker.

Onder Winkeltip Molenstraat 12 met 0 reacties op 9 mei 2021