Studio Kikor Boekenleggers

Wat zijn ze leuk, de trendy boekenleggers met dieren illustraties van Studio Kikor. We komen ze weer tegen in de Etsy Shop, met zoveel leuks. Hier shop je de leukste Stationery voor kinderen. Van kaarten, stickers, boekenleggers tot posters en een etui voor al je schrijfwaren. En de kaarten collectie heeft zoveel prachtige illustraties om te versturen. Maar zeker ook om in te lijsten voor op de baby- en kinderkamer.

Deze boekenleggers nemen je mee naar de herfst met paddenstoelen, lieve diertjes en prachtige kleuren. Maak het voorlezen uit de leukste boekjes nog leuker met een set dieren boekenleggers. Hoe leuk is dat; een boekenlegger in de vorm van een neushoorn, krokodil en zebra. Laat je kindje vooraf zelf bepalen uit welk boekje er zal worden voorgelezen. Met deze boekenleggers is lezen elke dag feest~.

Maak het voorlezen nog leuker

Naast de webshop kan je bij Studio Kikor ook terecht voor illustraties en grafisch ontwerp helemaal voor jou gemaakt. Van posters, geboortekaartjes of persoonlijke boekenleggers die super leuk zijn voor een verjaardag of uit te delen op school. Alles is naar wens mogelijk, wil je meer weten, neem contact op via mail met Studio Kikor.