Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Winkelen in Holland magazine

Winkelen in Holland is het mini-magazine met de leukste trends, producten en adressen voor webshops. Met dit handige magazine op zakformaat (A6) vol webwinkeltips spelen we in op de betrokkenheid van de doelgroep. Het magazine wordt verspreid door de webshops die er in adverteren en zo profiteren we van elkaars netwerk. Interesse voor het volgende magazine? Webwinkels kunnen mailen naar info@molenstraat12.nl.

Eén keer dit jaar gaan we in 2021/2022 het magazine met de 11e editie uitbrengen. Het volgende magazine zal medio november uitkomen, als nieuw jaarmagazine. Met de kleurrijke collecties, met diverse originele webshops uit Nederland. Sinds 2017 met ontwerp, styling en vormgeving door Studio Plume uit Rosmalen.

Voor dit initiatief hebben we minimaal ± 15-20 adverteerders nodig. De geplande oplage is 2500+ of meer exemplaren. In het voorjaar 2022 gaan we starten met iets nieuws, wat we vaker in het jaar gaan uitbrengen. In dezelfde stijl van Winkelen in Holland, maar vernieuwend. Via de community voor deelnemers, blijf je alle ontwikkelingen hiervoor volgen. Wil je via mail onze informatie ontvangen? Mail Audrey voor onze interesselijst.

Winkelen in Holland magazines 1 t/m 9

Advertentie vormen

Het magazine blijven we 1 x per jaar uitbrengen. Dus je kunt altijd contact opnemen voor interesse, dan kom je op onze wachtlijst te staan. Het 11e magazine van Winkelen in Holland – 20+ pagina’s in kleur – met vormgeving van Studio Plume. De vormgeving blijft hetzelfde, met een hele A6 pagina, of een vermelding via diverse musthaves. De prijzen zijn inclusief opmaak en tekst en exclusief BTW en verzendkosten. Extra kosten worden berekend voor het vrijstaand maken en aanpassen van fotobeelden. Via mail blijf je van onze nieuwe ontwikkelingen en het verloop op de hoogte dit jaar. Volg Magazine voor Webshops ook op Facebook.

Wil je meer informatie over ons magazine, mail naar Audrey via info@molenstraat12.nl, graag reserveren wij alvast een plaats in ons volgende nieuwe A6 magazine. Graag vertel ik je meer over alle mogelijkheden.

Hierbij onze advertentie mogelijkheden:

Advertentie A6 hele pagina € 145,- euro & gratis 1 musthave
Musthave – 1 product €45.-
Musthave – 3 producten €65.-
Musthave – 5 producten €85.-

Combi Advertentie A6 hele pagina & twee musthaves in jaarmagazine €175.-
Combi Advertentie A6 hele pagina & adverteren Pakket Medium via Molenstraat 12 €195.-

Online Magazine

Blader online door ons Winkelen in Holland magazine, nr. 8 Herfst / Winter 2019

Klik op de pijltjes in het bovenstaande vlak om de bladzijdes om te slaan, of swipe op mobiele apparaten.

Magazine 2021/2022

De 11e editie van het Winkelen in Holland Magazine zal medio/eind november 2021 uitkomen, gericht op cadeaus en collecties voor de nieuwe collecties, als jaarmagazine.  Je kunt een advertentie of musthaves reserveren tot uiterlijk 17 september 2021. Betaling en aanlevering dient ook voor 17 september 2021 bij Studio Plume binnen te zijn. Reserveer je voor 29 augustus, dan ontvang je 10% korting. Meer informatie over de advertenties, mail naar Audrey via info@molenstraat12.nl. Graag reserveren wij voor nieuwe originele webshops. Het magazine blijven we 1 x per jaar uitbrengen, in het voorjaar 2021 komt er iets nieuws bij.

Let op! De reservering is pas definitief als de betaling voor 17 september bij Studio Plume is ontvangen. Aanmeldingen na deze datum kunnen we niet meer een plek in het magazine garanderen. Je hebt ook mogelijkheid om te adverteren via onze website, samen met een A6 advertentie in ons jaar-magazine. Volg ook onze speciale pagina met alle informatie over ons magazine. Met ook winkeltips van Winkelen in Holland.

Winkelen in Holland
Adverteer je ook al via Molenstraat 12 via één van onze pakketten? Dan ontvang je altijd 10% korting. Via de ‘combi advertentie’ geen extra korting, hier is al een speciale voordeelprijs voor berekend. Iedere adverteerder ontvangt tevens het unieke label van Molenstraat 12 en onze magazine ‘Webwinkeltip in Holland’.winkeltip in Holland

Over ons

Achter het magazine staat de samenwerking tussen Molenstraat 12, Studio Online Marketing en Studio Plume, die mede verantwoordelijk is voor de hippe kaartenlijn ’Studio Holland’.

Molenstraat 12 & Studio Online Marketing
Voor webwinkeliers de plaats om je originele producten uit Holland te laten zien. Via blog artikelen en promotie via de social media, met meer zichtbaarheid en extra bereik in Google. Via Molenstraat 12 en een samenwerking met Studio Online Marketing, krijg je bij een jaarvermelding mogelijkheid voor een gratis adviesgesprek. Met extra tips voor de Social Media Marketing voor je bedrijf en advies over bloggen en goede social media strategie.

Studio Plume
Sinds 2017 is Studio Plume verantwoordelijk voor de vormgeving van het magazine Winkelen in Holland. Voor Hip & Stip Kaarten ontwerpt Studio Plume de eigentijdse Hollandse kaarten lijn “Studio Holland”. Tevens werkt Studio Plume op het gebied van design achter de schermen mee bij Studio Online Marketing. Bij Studio Plume kun je terecht op het gebied van grafische vormgeving. Denk aan een complete huisstijl, een logo of visitekaartje, folders en andere reclame. Maar ook voor je website en social media platforms. Studio Plume maakt altijd een ontwerp op maat voor jou. Kijk voor de mogelijkheden op de website van Studio Plume.

Bij vragen helpt Vera Hartenberg van Studio Plume je graag verder; mail via info@studioplume.nl.

Reserveren

Winkelen in Holland magazine nr. 9 lente / zomer 2020Winkelen in Holland magazine nr. 7 sfeerimpressie

Als je bij interesse een advertentie wilt reserveren in ons nieuwe magazine; kun je mailen naar Audrey van Esch via info@molenstraat12.nl. Als het magazine al volledig is ingevuld met originele webshops, plaatsen we je graag op de wachtlijst voor het volgende magazine. Dit zal het jaarmagazine editie van 2022 gaan worden.

Hier extra informatie voor het aanleveren:

Aanleveren A6 pagina:
– Korte tekst met een kop, inleiding en tekst (± 80 woorden).
– ± 2/3 beelden van producten uit je webshop, hoge resolutie
– Voorkeur vrijstaande productfoto, hoge resolutie 300 DPI.
– Jouw webadres.

Je ontvangt ± 150 magazines.
(afhankelijk van het aantal adverteerders en de uiteindelijke oplage)

Aanleveren Musthaves:
– Vrijstaande productfoto, hoge resolutie 300 DPI.
– Jouw webadres.

De musthave pagina’s, leuk voor elke webshop!
In het magazine worden musthaves pagina’s met originele producten uit Holland samengesteld. Als je een reservering plaatst voor een musthave advertentie, kun je kiezen voor 1 tot 5 musthaves in ons magazine. Daarnaast zijn we op zoek naar originele sfeerfoto’s. Je maakt kans om de foto’s met sfeerbeeld terug te zien in ons nieuwe magazine 2021 op een A6 pagina met naam en bron vermelding.

– 1 musthaves €45.-
– 3 musthaves €65.- Je ontvangt ± 75 magazines
– 5 musthaves €85.- Je ontvangt ± 100 magazines

 

Als foto’s niet worden aangeleverd zoals nodig is voor het magazine, zal het beeld indien mogelijk aangepast worden voor €15.- per fotobeeld. Studio Plume zal dan in overleg het fotobeeld vrijstaand maken. Deze kan je zelf ook blijven gebruiken. Goede fotografie is voor het magazine belangrijk. Bij vragen hierover, zal Studio Plume je graag verder ondersteunen. Belangrijk voor drukwerk om de foto’s in z’n hoog mogelijke resolutie aan te leveren. We kijken uit naar een leuke samenwerking, met ook nieuwe webshops voor ons magazine.

 

* Alle prijzen zijn inclusief opmaak en tekst redigeren; exclusief BTW en verzendkosten.