Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

TreasureHuntWorld

Bij TreasureHuntWorld vind je handgemaakte zilveren sieraden met natuurlijke onbehandelde edelstenen en zoetwater parel sieraden. Een mooie combinatie met prachtige sieraden in antiek en vintage stijl. Bekijk de mooie sieraden met ringen, armbanden, hangers en oorbellen. Alle stenen die hiervoor gebruikt worden, zijn natuurlijk en onbehandeld. Bij elke steen zal er een uniek ontwerp gemaakt worden voor de nieuwe sieraden.

Handgemaakte zilveren sieraden; in antiek, trendy en vintage stijl

De webshop bestaat uit drie delen. Inge van TreasureHuntWorld maakt zilveren sieraden met edelsteen. Ze maakt sets met losse ringen, armbanden, hangers en oorbellen. Alle stenen die worden gebruikt zijn natuurlijk en onbehandeld. ‘Over het algemeen werk ik zo dat ik eerst de stenen heb en dan bedenk ik wat ik ervan ga maken. Daarnaast verkoop ik zoetwater parel sieraden in mijn shop. Ik ben dol op parels omdat ze bij elke outfit passen. Als je uit eten gaat staan ze chic en boven een jeans hebben ze een heerlijke natuurlijke uitstraling.

Naast deze zelfgemaakte sieraden is Inge altijd bezig om oude, liefst antieke sieraden op te sporen. Het is ongelooflijk wat er soms al jaren in een kluis of achter in een kast ligt. In de loop van de jaren is ze het meesterschap van de oude goud- en zilver smeden steeds meer gaan waarderen. Na grondige inspectie en indien nodig deskundige renovatie, kun je deze juwelen uit vervlogen tijden vinden bij TreasureHuntWorld.

Blog Website | Picbear | Parels | Camee & Bloedkoraal | Oude Schatten | Summer Gems | Webwinkel

Onder Webwinkel van de maand met 0 reacties op 29 september 2018