Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Winkelen in Holland Magazine

Het is feest! Want het Winkelen in Holland Magazine gaat haar jubileum magazine samenstellen! De inschrijving voor originele webwinkels is deze week gestart. Het magazine is al 5 jaar een succes en dat gaan we vieren! Dit prachtige magazine is een idee van Winkelen in Holland en ontworpen door Marleen van den Beld, van Jouwkaartjes.nl. Dit jaar neemt Vera Hartenberg van Studio Plume de vormgeving verder over. Wij zijn samen met onze webshops nog zo enthousiast over het A6 magazine en de vormgeving, dat we ook dit jaar in dezelfde stijl verder gaan. Met hippe post items, alles voor Hollandse kids, originele creaties, lifestyle, wonen, beauty en exclusieve cadeaus. Wij stellen weer een uniek magazine samen, met veel originele cadeau artikelen.

Winkelen in Holland

Sinds 2010 schrijft Audrey van Winkelen in Holland wekelijks nieuwe blog artikelen voor de hipste webshops uit Holland. Heb jij met jouw webshop ook al eens een jaartje vermeld gestaan? Leuk dat diverse winkels al voor het 7e jaar een mooie jaarvermelding hebben via een speciaal pakket met fijne promotie. Via Studio Online Marketing en Molenstraat 12 werken wij samen met Studio Plume, om ook dit jaar weer een exclusief A6 magazine samen te stellen. Maar dat kunnen wij niet alleen.. wij zijn weer op zoek naar leuke webshops. Wil jij als webwinkel ook een vermelding in ons nieuwe magazine? Lees hier alle informatie en neem contact op via info@molenstraat12.nl. Audrey en Vera geven je graag alle informatie, we gaan er een exclusief jubileum magazine van maken met leuke extra’s dit jaar! Als een cadeautje voor onze klanten, een feestje bij je bestelling!

Bloggen en promotie Social Media

Winkelen in Holland heeft al heel wat blog artikelen door de jaren heen geschreven. De eerste jaren via Blogspot.com, deze zijn overgegaan naar onze website Molenstraat 12. Maar ook is er het Winkelen in Holland blog magazine, we nog meer schrijven over hippe nieuwe items van de winkels die een jaarvermelding hebben. Heb je hier zelf ook interesse voor? Kijk voor meer informatie op de pagina Adverteren. Molenstraat 12 en Winkelen in Holland schrijven blog artikelen voor bedrijven en webwinkeliers. Voor meer zichtbaarheid in de zoekmachines en fijne promotie via de social media. Leuk te laten weten dat Winkelen in Holland nu ook een account op Instagram heeft. Volg je gezellig mee? Via Facebook lees je ook alle blog artikelen, over hippe producten om te shoppen en nog veel meer. Nieuwe winkels blijven welkom uit Nederland, kom jij er ook bij?

Lieve groet, Audrey

Studio Online Marketing, Molenstraat 12 en Winkelen in Holland

Onder Studio Online Marketing met 0 reacties op 3 juni 2017