Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Meer succes met je webwinkel

Meer succes met je webwinkel

Binnen vier maanden je webwinkel-omzet verdubbelen of verviervoudigen, dit kan met de nieuwe cursus ‘Meer succes met je webwinkel’. Een informatieve cursus door Succes met je Webshop, met als doel om jezelf een fijn salaris te kunnen uitbetalen en meer tijd overhouden voor leuke hobby’s, familie en vrienden. Dit wil jij als webwinkelier toch ook? Het starten van een webwinkel is niet moeilijk, maar het succesvol houden ervan wel. De cursus ‘Meer succes met je webwinkel’ zal je hierbij gaan helpen. Een succesvolle webwinkel hoeft geen droom te blijven. Ook jou lukt dit met deze 16 moduels. Zelf heb ik de cursus al eerder gedaan met mijn webwinkel
Hip & Stip Kaarten, een aanrader! De cursus zal je stap voor stap ondersteunen om je omzet te vergroten.

Zorg voor een goede basis – Trek bezoekers naar webwinkel – maak van bezoekers klanten

Wil jij je omzet ook verhogen en jezelf eindelijk een echt salaris uitbetalen? Wil je meer inzicht en rust? Met een praktisch stappenplan waarmee je jouw webwinkel kunt laten groeien? Op 26 september 2016 starten we. De cursus wordt gegeven door Astrid van Kollenburg via Succes met je webwinkel. Je weet inmiddels als geen ander om je webwinkel te laten groeien. Er zijn tegenwoordig zoveel webwinkels dat je kans klein is dat je de concurrentie zonder enige moeite kunt verslaan. Je zal dan ook hard moeten werken om je webwinkel te laten slagen. Er zijn verschillende dingen die je kunt laten doen, om je webwinkel te laten groeien.

De cursus bestaat uit 16 modules, waarvan je wekelijks één zal gaan ontvangen. Maar de cursus kan je in je eigen tijd en tempo doen. Elke module bevat een leerzame masterclass, helder en in duidelijke taal. Ook krijg je bij elke module een werkboek met opdrachten die je direct kunt aanpassen in jouw webwinkel. Daarnaast zijn er diverse handige checklists en invulschema’s, die je kunt downloaden. Van doelgroep tot goede productfoto’s, van omzetverhogers tot je eigen marketingplan. Tot een goede en juiste zoekmachineoptimalisatie.

Met deze cursus weer veel extra bonussen, zoals toegang tot een exclusieve groep met andere webwinkeliers op Facebook. Je krijgt onbeperkt toegang tot de cursus en kan bij een andere cursus altijd weer instappen. Inclusief 60 minuten 1 op 1 coacing via Skype, waarin je persoonlijke vragen kan stellen aan Astrid, ze zal je advies geven over ideeën en vernieuwingen in je webwinkel. Als laatste; een VIP middag in een klein groepje, waarin je vragen kunt stellen, feedback en tips krijgt, zodat je vol inspiratie verder kunt werken aan jouw groei.

Bekijk via deze link alle informatie en schrijf je nu in of mail voor meer uitleg over de 16 modules naar info@molenstraat12.nl. Doe mee en ga ook de groei aan met jouw bijzondere webwinkel!

Onder Studio Online Marketing met 0 reacties op 15 september 2016