Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Facebook beheer social media

Voor webwinkels heeft Studio Online Marketing een fijne dienst, Facebook beheer voor social media. Afgelopen jaren is Facebook Marketing met nieuwe aanvragen sterk toegenomen. Er is door ondernemers meer behoefte voor extra balans met de juiste focus en tijd voor persoonlijke ontwikkeling. De vraag van ondernemers bij het uitbesteden van werkzaamheden is sterk aan het toenemen. Een mooie groei die is ingezet, waar ook nieuwe diensten voor komen. Studio Online Marketing heeft als dienst ook Facebook beheer in de vorm van een Social pakket met abonnementen naar wens. Als bedrijf of webwinkel, een interessante dienst om in te verdiepen.

Maak van je bezoekers meer fans en klanten

Heb je zelf geen tijd om nieuwe berichten op je Facebook pagina te posten? Werken de tips niet om zelf je berichten in te gaan plannen? Weet je niet wat voor berichten je kunt gaan plaatsen, is er geen inspiratie? Wil jij je juist richten op de werkzaamheden die voor jouw bedrijf belangrijk zijn? Bekijk hier de dienst Facebook Beheer met de drie Social pakketten, gericht op advies en ondersteuning in Facebook Marketing. Je start met een goed social media plan en krijgt advies om ook Instagram en/of Pinterest, goed in te gaan zetten. Het Facebook beheer is gericht op het organisch bereik. Dus het plaatsen van waardevolle berichten, zonder dat je gaat adverteren. Want hierbij is nog zoveel mogelijk. Studio Online Marketing helpt je hier graag bij. Hierbij is meer interactie met je volgers heel belangrijk. Hoe fijn zou het zijn om dit te kunnen uitbesteden?

Facebook Marketing gericht op het Organisch bereik

Studio Online Marketing zal starten met het bepalen van je doelgroep, hierna zal een social media strategie plan worden uitgewerkt. Gericht op meer bezoekers, fans en klanten naar je webwinkel. Je kunt de keuze maken uit drie Social pakketten. Bij de start als eerste een adviesgesprek met het bepalen van je doelgroep, zodat het plan opgezet  en uitgewerkt kan worden. Door een juist marketingplan voor meer inzicht in de Facebook pagina. Met een uitgebreid inzicht krijg je een duidelijk beeld met de maandelijkse statistieken. Hier komen vaak veel interessante gegevens naar voren. Het geeft je extra informatie met de juiste evaluatie, van een langere periode. Gericht op het organische bereik met waardevolle content. De abonnementen ga je voor drie maanden aan.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor meer informatie

Na drie maanden, is Facebook beheer per maand opzegbaar. Dan is alles goed opgezet en kun je er ook voor kiezen, om zelf het zelf te gaan doen. In de eerste maanden krijg je zoveel informatie en tips, zodat je het verder ook zelf kunt blijven inzetten. Via het duidelijke plan heb je een goede strategie aangeleerd, waarmee je goed verder kunt gaan. Het is goed om de pagina te blijven optimaliseren. Kies het Social pakket wat bij je past, het zal je veel rust geven met de juiste focus. En zo zal de sociale marketing echt nog leuker gaan worden!

Onder Studio Online Marketing met 0 reacties op 24 maart 2019