Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Ansichtkaarten voor ondernemers

Ondernemen is de kracht naar meer online zichtbaarheid. Als webwinkel eigenaar werk je vaak alleen. Hoe fijn is het om samen met collega webshops, te brainstormen en nieuwe ideeën uit te wisselen. Als ondernemer kan ik zeggen dat op een fijne manier samenwerken, je meer kan doorzetten. Door middel van ondernemers avonden, koffie drinken en nieuwe inspiratie opdoen met elkaar. Als webwinkelier is het belangrijk om ook met anderen eens samen te werken. Zelf ben ik werkzaam in een organisatie geweest, wat voor mij de kennismaking was naar online marketing. Contacten opbouwen, plannen bedenken en brainstormen in een team van ondernemers. En samen alle doelen realiseren.

Zo werk ik al 5 jaar samen met Astrid van Succes met je Webshop. Een prachtig bedrijf om voor te werken, maar na vijf jaar kan ik zeggen dat dit mij veel nieuwe kansen heeft gegeven. Met werkzaamheden als ondersteuning in de social media tot het beheren van Email marketing en telefonische gesprekken met webwinkeliers. Een altijd fijne samenwerking, met hetzelfde doel; klaar staan voor bedrijven en webwinkeliers. Adviezen geven aan onze volgers en samen nieuwe plannen bespreken. Vijf jaar later heb ik mijn eigen klantenbestand opgebouwd en geef ik dagelijks adviezen met ondersteuning aan ondernemers.

Inspiratie quotes voor ondernemers – verstuur ook kaarten naar je zakelijke klanten

Wat is het fijn om met ondernemer collega’s elkaar te coachen in wat we doen. Want ook wij komen in periodes, waar de inspiratie net even minder kan zijn. Door elkaar live te zien, telefonisch te spreken of een mooie kaart per post te sturen. Elkaar inspireren en versterken, dat vind ik de mooie kracht van samenwerken. Hier zijn we beide trots op, dus tijd om onze 5-jarige samenwerking te vieren. Blijf collega’s inspiratie en nieuwe kansen geven. Stuur mooie quotes per post; laat zien hoe mooi ons vak met ondernemen is. Een mooi doel om deze inspiratie aan elkaar door te geven. Samen met Astrid heb ik deze 5-set ansichtkaarten ontworpen met een bijzonder doel. Blijf elkaar inspireren, ga samenwerken want dit kan je zo versterken. Dit zie je ook terug in de combinatie kaarten, die ook perfect bij elkaar passen. Met quotes als ‘Dream iT, Wish iT, Do iT’, willen we graag veel ondernemers en webshops blijven inspireren. Heb je ook zo’n fijne buddy- collega waar jij jouw nieuwste plannen mee wilt delen? Deze 5-set kaarten zijn er voor om ook door te geven. En dat doen wij graag; ze zijn ook verkrijgbaar als 25-set bij Hip & Stip Kaarten. Unieke kaarten om mee te sturen naar al je zakelijke klanten!

Dit artikel is geschreven door Audrey van Esch van Studio Online Marketing en Hip & Stip Kaarten

Onder Studio Online Marketing met 0 reacties op 23 juni 2018