Webwinkel Club

Sinds Juni heeft Webwinkel Club haar virtuele deuren geopend, met een groot succes! In deze online community vinden ambitieuze webwinkeliers alles om hun webwinkel te laten groeien. Ze kunnen er hun kennis vergroten door het volgen van online trainingen, vragen stellen aan experts en ervaringen uitwisselen met collega-webwinkeliers. De webwinkel Club is een initiatief van webwinkeladviseur Astrid van Kollenburg. Haar doel is het creëren van een online plek waar webwinkeliers kennis, tips, inspiratie en motivatie opdoen en contacten leggen met collega-webwinkeliers. Waar je terecht kan met al je vragen en de tools aangereikt krijgt om je webwinkel verder te laten groeien. Audrey van Esch van Studio Online Marketing is hier ook aanwezig als Marketing-Expert.

Webwinkeliers samenbrengen

Wie een webwinkel runt, moet van veel zaken kennis hebben. Omdat de stap naar het inschakelen van diverse experts vaak groot is komen veelbelovende webwinkels soms niet goed van de grond. Daarbij werken veel webwinkel eigenaren zelfstandig, waardoor het een eenzaam beroep kan zijn. De Webwinkel Club wil de drempel naar de experts verlagen en webwinkeliers samenbrengen, waardoor zij met meer plezier en resultaat hun webwinkel runnen.

Samenwerking met experts

Voor de Webwinkel Club zocht Astrid samenwerkingen met diverse experts. Astrid: “Er komt zoveel bij kijken bij het runnen van een webwinkel. Ik kan uitgebreid vertellen over conversie en zoekmachine optimalisatie, maar van bijvoorbeeld geldzaken of productfotografie heb ik minder kennis.” Daarom zijn in de community ook experts op het gebied van vormgeving, online marketing, social media, geldzaken en wet- en regelgeving aanwezig. Webwinkeliers kunnen vragen aan de experts voorleggen, trainingen volgen, krijgen elke week een nieuwe groeitip en kunnen deelnemen aan challenges en live vraag-en-antwoordsessies.

Over Astrid van Kollenburg

In 2010 richtte Astrid van Kollenburg Ultimate Webshops op en met haar adviesbureau Succes met je Webshop helpt ze webwinkeliers met een kleine tot middelgrote webwinkel om hun bedrijf te laten groeien. De webwinkel Club vormt daarop de perfecte aanvulling en brengt webwinkeliers en experts samen. Neem ook een kijkje bij de Webwinkel Club met de nieuwe fijne mogelijkheden!

Actie van Molenstraat 12 met Succes met je Webshop: Maak gratis kennis met de Webwinkel Club!

Bekijk hier alle informatie, schrijf je in en profiteer 3 maanden gratis via Molenstraat 12 en Winkelen in Holland!