Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Meer bloggen met regelmaat

Het opzetten van een blog is aan te raden voor iedere webwinkel. Het zal op meerdere manieren zijn nut bewijzen, omdat zowel de zoekmachines als de consumenten er dol op zijn. Omdat bezoekers zelfs kunnen reageren op de blogs, heeft het een community en social medium karakter. Er zijn echter wel een aantal valkkuilen, anders werkt een blog averechts. Wil je alles weten over Blog Marketing met veel inspiratie?

Door zelf blogs te schrijven, zorgt het voor een uniek content. Google waardeert dat door het blog een hoge positie in de zoekresultaten te geven. En je doelgroep waardeert het ook, omdat de leden of volgers ervan altijd op zoek zijn naar nieuwe items en leuk nieuws. Veel bloggers weten niet waar ze wekelijks over zouden moeten schrijven. Het is goed om voor jezelf een planning te gaan maken.

Bloggen is goed, maar zorg dan wel met regelmaat voor nieuwe updates

Het begin is vaak niet zo lastig; je hebt zo een aantal blogs geschreven. Het is lastiger om met regelmaat de blogs op gang te houden. Daarom is het belangrijk om in het begin van een nieuw jaar een duidelijke blog planning te gaan maken. Niet voor een week of een maand, maar voor het gehele jaar. Denk aan de feestdagen en andere speciale dagen en speel hier ook op in met het schrijven en inplannen van blogs. Wat past bij jouw doelgroep, waar willen jou volgers graag over lezen? Lukt het niet om wekelijks een blog in te plannen? Stel de planning dan zo in dat iedere maand, bijvoorbeeld in de eerste week van de maand een nieuw blog online komt.

Blog inspiratie Community

Wil je volgens een blog strategie aan meer online zichtbaarheid gaan werken? Maar weet je niet waar je moet starten? Via onze Facebook community gaan we elkaar inspireren en motiveren. Samen met ondernemers die net als jij, blogs gaan schrijven. Audrey zal als blog en marketing coach je alle tips & tricks vertellen in het coach traject. Ben je op zoek naar ondersteuning bij het schrijven van een goed blog artikel? Wij helpen je hier graag bij via Studio Online Marketing. Of ga een stap verder via blog coaching, waarin je technieken zelf gaat leren.

Via Blog inspiratie kom je in onze Facebook groep met een kleine groep ondernemers. Hier ontvang je veel inspiratie, kennis en motivatie en delen we samen onze blogs. Het geeft je inspiratie om zelf te gaan bloggen. Vanaf 1 november zal onze blog website stoppen en gaan we alleen verder via online zichtbaarheid op Facebook en Instagram via Winkelen in Holland. Al 12 jaar schrijven wij voor jou, nu is het tijd om jouw te coachen om zelf een goede blog marketing in te gaan zetten. Voor €59.- euro voor een heel jaar, ben je wel kom in onze community. Bekijk hier alle informatie, om zelf ook de beste blogs voor jouw ideale klant te gaan schrijven!

Blog marketing coach om jou als webwinkelier meer zichtbaarheid te geven!
Onder 100% Molenstraat 12 met 0 reacties op 18 juli 2020