Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Goed initiatief voor webwinkels

Goed initiatief voor webwinkels

Wij geven graag veel informatie voor en over webwinkels. De meest originele producten zie je hier wekelijks weer langskomen. Het is heel belangrijk om je als webwinkelier goed te laten zien. Molenstraat 12 werkt samen met Ultimate Webshops. Twee websites die veel doen voor webwinkeliers, maar met ieder de eigen stijl en kracht. Een nieuwe samenwerking is dit jaar ontstaan. We hebben samen een nieuw pakket XL samengesteld, met mogelijkheden bij beide websites. Hoe bijzonder is dat? Een mooie aanvulling op onze jaarvermelding via Molenstraat 12 en Winkelen in Holland van pakket small, medium of large op onze website.

Wil jij een groter bereik als webwinkelier met meer omzet?

Wij introduceren pakket XL met een medium vermelding bij Molenstraat 12 en ons online magazine Winkelen in Holland. Daarnaast zal het logo van je webwinkel een mooie plaats hier op de website krijgen. Bij Ultimate Webshops krijg je een jaarvermelding, met daarnaast 10 producten in de cadeaushop. Voor een groter bereik in Google, meer zichtbaarheid met nog meer promotie via de social media.

Hoe meer promotie en naamsbekendheid voor je winkel, hier zal Google zeker blij van worden. Met nog meer zichtbaarheid die zo belangrijk is voor ons als webwinkeliers. Samen met Ultimate Webshops hebben we een zeer scherpe prijs voor dit complete pakket kunnen samenstellen. Heb je interesse of wil je meer informatie?

Mail ons via info@molenstraat12.nl
Bekijk hier alle mogelijkheden die we aanbieden voor adverteren

Pakket XL: samenwerking Molenstraat 12 & Ultimate Webshops

  • Pakket Medium bij Molenstraat 12 en Winkelen in Holland
  • Logo vermelding op homepagina Molenstraat 12
  • Standaard jaarvermelding bij Ultimate Webshops
  • 10 producten in cadeaushop van Ultimate Webshops

Samen hebben we een unieke, voordelige prijs samengesteld voor al deze mogelijkheden. Voor €159.- per jaar exclusief BTW heb je deze mogelijkheden op beide websites. Dé nieuwe manier van adverteren. Jouw webwinkel wordt zowel bij hen als bij ons op de website opgenomen, voor maximale zichtbaarheid bij een grote groep online shoppers. Kijk op onze pagina adverteren voor alle mogelijkheden, ook voor bedrijven hebben we een nieuw exclusief pakket toegevoegd.

Onder 100% Molenstraat 12 met 0 reacties op 2 september 2016