Staartjes en Strikjes

Als ik op Staartjes en Strikjes terecht kom, krijg ik meteen een fris, vrolijk en fijn gevoel! Niet alleen de producten zijn leuk (voor in het haar), ook de website heeft een goed verzorgde vormgeving. 

Het gevoel dat ik bij een webwinkel krijg, is belangrijk. Dit geldt overigens voor iedere bezoeker en/of klant! De webwinkel heeft het in dit opzicht goed voor elkaar, want de slogan én sliders trekken je meteen naar binnen. Ik word er blij van! Ook is er een duidelijk navigatie voor de producten. Het enige wat ik mis, zijn unique selling points en directe navigatie naar servicepagina’s bovenin.

De webwinkel Staartjes en Strikjes heeft een frisse look die goed past bij de doelgroep. Meisjesachtig, maar niet té. Producten zijn goed te bekijken en bovendien staat er een uitgebreide beschrijving bij. Ik heb alleen een beetje moeite om de tekst te lezen vanwege het kleine lettertype, maar de informatie die wordt gegeven, is goed. Een puntje van verbetering zou kunnen zijn om de winkelmand knop roze te maken: hierdoor valt hij meer op.

Ben jij nog op zoek naar leuke haaraccesoires? Bij Staartjes en Strikjes heb je veel keuze en daarbij geeft de website op zich je een goed gevoel!