Sprookjes Geboortekaarten

Als kind hield ik al van sprookjes, maar nu nog steeds! Hoewel de webwinkel Sprookjes Geboortekaarten voor een specifieke doelgroep is, namelijk aanstaande ouders, word ik wel door betoverd.Wanneer je de website opent, heb je eteen het gevoel in een sprookje terecht te komen. Hoewel de vormgeving heel rustig is, geven de afbeeldingen en het lettertype een heerlijk gevoel. Natuurlijk draagt het kleurgebruik hier ook aan mee.

Wat ik ook erg prettig vind, is het overzicht. Op de voorpagina wordt meteen duidelijk om welk product en thema het gaat. Ook staat er kort, maar duidelijk belangrijke informatie weergegeven. De navigatie is duidelijk, ook wanneer je op de pagina’s terecht komt. Het is gemakkelijk om de verschillende kaarten te bekijken in de collectie. Een nadeel vind ik dat de kaarten alleen groot te bekijken zijn wanneer je ze gaat bewerken. Verder is het proces duidelijk, zeker omdat dit goed wordt uitgelegd.

Ik ben erg enthousiast over Sprookjes Geboortekaarten. Niet alleen vanwege het sprookjesachtige gevoel en daarmee de mooie vormgeving, maar ook omdat de website duidelijk en overzichtelijk is. Als je een kindje verwacht, zou ik de kaarten van Pinco Pallino zeker overwegen!