Natuurlijk Fijn

Natuur en rust zijn twee woorden die meteen naar voren komen wanneer je naar Natuurlijk Fijn! gaat. Het is een webwinkel met natuurlijke producten voor onder andere het huis en het lichaam. Dit moest ik echter wel ontdekken door middel van rondspeuren door het assortiment, want de naam in combinatie met de categorieën zeggen op zich niet heel veel naar mijn idee. Door de sfeerfoto’s op de homepagina krijg je echter wel een welkom gevoel, ook al zou ik aanraden om andere pagina’s als link te koppelen. Tevens mis ik een korte beschrijving van het assortiment.

De productpagina’s bij Natuurlijk Fijn! op zich zien er goed uit. Grote foto’s met een beschrijving en prijs. Voor de foto’s zou ik alleen één stijl gebruiken (het gevoel van rust dat je op de homepagina krijgt, raak je door verschillende stijlen wat kwijt) en voor de beschrijving zou ik meer tekst toevoegen, voornamelijk voor SEO. De categoriepagina’s zien er ook goed uit, met de categorieën en de informatie gelinkt in het menu. Ik zou alleen de externe links weglaten, want die leiden af van de producten. Wat wel handig is gedaan, is de uitleg per categorie of een merk of een productengroep.

Nog een aanrader is om wat unique selling point te vermelden: in de header of in ieder geval op iedere pagina ergens. Op de voorpagina staat wel iets, maar het is beter om dit terug te laten komen. De informatie die wordt vermeld op de servicepagina’s van Natuurlijk Fijn! is prima, dus het lijkt mij een prima webwinkel om te shoppen voor natuurlijke producten!