Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Over Molenstraat 12

 

Over ons Molenstraat 12

Molenstraat 12 is de verzamel website voor webwinkeliers via Winkelen in Holland, onze webwinkel Hip & Stip Kaarten, de kaartenlijn Liefs uit Holland en het jaarlijks magazine. Verder ondersteun ik als online marketing en social media specialist bedrijven en websites. Al mijn websites zijn hier samengebracht in de Hollandse winkelstraat Molenstraat 12. Lees hier onze blogs voor en over webshops, met maandelijks de webwinkel en product van de maand. Leuke acties van de winkels en alle nieuwtjes waar we je graag als eerste van op de hoogte brengen. Natuurlijk met informatie over Liefs uit Holland en nieuwe producten via Hip & Stip Kaarten. 

Hip & Stip Kaarten

Audrey van Esch- van Huet is sinds 2008 gestart met webwinkel Hip & Stip Kaarten. Met altijd al een liefde voor papierwaar, kaarten en ontwerpen van geboortekaartjes, was haar idee om diverse ontwerpers bij elkaar te laten komen binnen één webwinkel. Voor de verjaardagen van haar kinderen Stijn (2000) en Sophie (2001) kwam ze niet dé originele kinderuitnodigingen tegen en ze was altijd op zoek naar die unieke kaart om naar vrienden te sturen. Nu we 7 jaar verder zijn, is de webwinkel uitgegroeid tot dé hippe Hollandse online winkel met kaarten, papierwaren en diversen uit Holland. Met een groot hart voor Holland, blijft ze zich richten op ons mooie landje en zorgt ze dat onze kaarten over heel de wereld verstuurd worden. Met veel ideeën is vanaf 2012 onze eigen hippe kaartenlijn Liefs uit Holland in samenwerking met Jouwkaartjes.nl opgezet.

Liefs uit Holland

Speciaal voor winkels met een grote interesse voor Hollandse postkaarten is Liefs uit Holland ontstaan. Met zo’n 20 verkooppunten binnen Nederland, zijn ze ook bij originele winkels verkrijgbaar. Winkels die onze hippe collectie kaarten willen opnemen zijn en blijven van harte welkom. Bekijk meer informatie op de pagina.

Winkelen in Holland

Vanaf 2010 hebben winkels de mogelijkheid om te adverteren via Winkelen in Holland. Wij weten immers hoe belangrijk goede social media is om als (web)winkel groter te worden. Wij schrijven graag voor én over winkels van nieuwe producten tot leuke acties. Vanaf 2013 is Molenstraat 12 als verzamel website vernieuwd. Begin 2014 is het 1e Winkelen in Holland A6 magazine uitkomen. Wij blijven ons inzetten in samenwerking met de originele producten en winkels uit Holland. Maar ook samenwerkingen op het gebied van online marketing.

Webwinkel Social Media

Sinds eind 2014 ondersteunen we ook bedrijven en websites. We werken voor diverse websites op het gebied van online marketing en social media. Ben je als webwinkelier op zoek naar fijne en directe ondersteuning hierin? Van Email Marketing tot telefonische contacten, klanten onderzoek en vele andere opdrachten; Molenstraat 12 werkt voor diverse bedrijven en webwinkeliers. Een samenwerking met Succes met je Webshop, Ultimate webshops, websites en Webwinkel Checklist in het bijzonder. Tot ziens bij Molenstraat 12.

 

Hollandse groet,
Audrey van Esch – van Huet

Online Marketing specialist

info@molenstraat12.nl