Vrolijke kaarten, posters, muurstickers en meer kleurrijke producten voor kinderen (en stiekem ook voor jezelf) vind je bij Studio Kikor. Elk product is met veel zorg bedacht en geïllustreerd en zorgt voor een feestje bij de ontvanger. Maak zelf de leukste combinaties met muurstickers en posters voor op de kinderkamer. Maar ook de verschillende Stationery producten zijn super goed te combineren op kleur of thema.

Uniek bij Studio Kikor zijn de originele boekenleggers. Maak het voorlezen ’s avonds nog leuker voor kinderen door een mooie boekenlegger te gebruiken. Bij Studio Kikor vind je veel verschillende soorten boekenleggers met grappige vormen en kleuren van dieren. Is één boekenlegger niet genoeg dan zijn er ook nog een aantal leuke sets verkrijgbaar. Kijk verder voor de verschillende naamposters, die je kan aanpassen met naam en datum van je kindje. Wil je het graag nog persoonlijker maken? Dat kan altijd in deze vrolijke webshop!

Naast de webshop kan je bij Studio Kikor ook terecht voor illustraties en grafisch ontwerp helemaal voor jou gemaakt. Van posters, geboortekaartjes of persoonlijke boekenleggers die super leuk zijn voor een verjaardag of uit te delen op school. Alles is naar wens mogelijk, wil je meer weten, neem contact op via mail met Studio Kikor.

Studio Kikor | Over Kikor | Illustraties | Geboortekaartjes | Contact | Etsy Shop