Ben je op zoek naar vrolijke kaarten, posters, etuis en de leukste hebbedingen voor de baby en kinderkamer? Dan ben je bij Studio Kikor aan het juiste adres. Deze grappige, leerzame en vrolijke producten zijn handgemaakt en uniek. Prachtig geïllustreerde items met kaarten, posters, muurstickers en educatieve leer producten. Stel zelf een leuke combinatie samen met posters, kaarten en muurstickers in deze vrolijke kleuren. Uniek zijn de leuke kleurplaat kaarten en vrolijke etuis. Hét adres met stationery voor kinderen.
Vrolijke producten voor de hipste kinderkamers met persoonlijk ontwerp
Wat een leuke leerzame items bestel je hier voor kinderen. Met ontdekkingsposters, tellen met de kikker en alles leren over alle dieren in het bos. Neem een kijkje in de webwinkel of neem contact op voor een persoonlijk ontwerp. Naast de unieke naamposters kan je hier ook terecht voor een geheel eigen ontwerp poster. Origineel en bijzonder voor op elke kinderkamer. Kijk ook verder voor een uniek geboortekaartje en verjaardagskaart of andere grafische en ontwerp mogelijkheden. Leuk idee om een naam poster te ontwerpen in de favorieten kleur, laat je wensen weten aan Studio Kikor voor op de hipste baby- en  kinderkamers.
Geboortekaartjes, illustraties, logo voor bedrijven en meer grafische ontwerpen

Wil je een uniek en persoonlijk geboortekaartje? Studio Kikor maakt geboortekaartjes helemaal naar wens, met een speciaal voor jou ontworpen illustratie. Het kaartje kan extra persoonlijk naar wens worden gemaakt. Wil je meer weten of een offerte opvragen? Stuur dan een mailtje naar info@studiokikor.nl. Ook heeft Studio Kikor mogelijkheden bij het maken van een flyer, folder of poster. Als grafische vormgever kan Tessa ontwerpen binnen een bepaalde huisstijl. Van het ontwerpen tot het digitaal aanleveren en drukklaar maken van bestanden. Denk ook aan het ontwerpen van logo’s in een nieuwe huisstijl. Kijk hier verder bij Studio Kikor.