De ideale planner voor al je werkzaamheden bestaat! Paper Time heeft een uniek niet datum gebonden planning systeem in een mooi A5 ringband verkrijgbaar in de kleur Lily Green of Dusty rosé. Paper Time werkplanner is de perfecte combi van een agenda, een notitieboek, als social media planner en to-do-block. Hiermee is Paper Time een ideale tool om offline structuur te creëren  in al je werkzaamheden.

Met eindelijk meer focus en goed overzicht. Daarnaast is Paper Time gewoon een bijzonder en mooie musthave. Hier kan je mee gezien worden met unieke accessoires op een business meeting. Bij de werkplanner bestel je extra aanvullingen, als luxe stationery. Als een bureaupakket, planpakket of laat je werkplanner personaliseren.

Eindelijk overzicht met de werkplanner van Paper Time

Heb jij ook een drukke baan, of ben je zelfstandig ondernemer en werk je voor verschillende opdrachten? Je hebt het zo druk, dat je tijdens het werken regelmatig dingen vergeet en je bent met van alles bezig. Niets komt echt af, dus tijd voor orde in deze chaos. En dat is tijd voor papier; want dit plansysteem kan je hierbij gaan helpen. Ga aan de slag met de werkplanner van Paper Time. Dit zal je meer rust, goede focus en fijne structuur gaan geven.  Met Paper Time heb je een supermooie ‘must-have’. Daar kan iedere vrouw mee gezien worden.

Want offline plannen is de nieuwe luxe! Naast de kleur van het ringbandje kun je ook de inhoud van je ringbandje zelf bepalen. Ga je voor de Werkplanner of de Groenplanner? Ben jij een levensgenieter, vrolijk, enthousiast of druk met van alles? Lukt het je niet dagelijks even stil te staan bij wat je het liefst doet; genieten van de natuur en zorgen voor planten. Zou je eigenlijk alles wat je doet met meer aandacht willen doen? Je werk, de zorg voor anderen? Dan is de Paper Time Groenplanner echt iets voor jou! Een niet datum-gebonden agenda met een groen ‘sausje. Breng groen naar binnen en geniet.

Blog | Planner | Notitieboek | Bureaupakket | Werken met je planner | Inspiratie | Webwinkel