Aalani2page

Aalani is een Fair Trade webwinkel die gespecialiseerd is in design woonaccessoires uit de Filippijnen. Met natuurlijke producten voor accessoires zoals capiz, acacia en abaca en gerecyclede mooie materialen als; papier, zeildoek, metaal en jeans. De Fair Trade producten zijn speciaal en uniek ontworpen voor de Westerse markt. Kadootjes als fotolijstjes, sfeerlichten, lampenkap tot mooie badkamer accessoires.

Met deze woonaccessoires vind je mooie producten en je helpt de Filippijnse bevolking een stap vooruit, op weg naar een beter leven. Een eerlijke prijs met oog voor de natuur. Bekijk de nieuwe vrolijke producten voor de lente en pasen. De lente komt eraan dat merk je aan alles, voor nieuwe accessoires ben je aan het juiste adres van Aalani.

Actie: bij 100 Likes op Facebook maak je kans op een fotolijstje naar keuze, zo blijf je van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte. Plaats na ontvangst van de bestelling een review via de website, bij de volgende bestelling worden er geen verzendkosten berekend.

Aalani | Pasen | WonenWebwinkel