Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Warme zomer in Holland

Wat een heerlijk warme zomer in Nederland! Wat is het genieten hier op de mooie Hollandse stranden. Gezellig met je kinderen naar het strand, mooie kastelen maken en schelpen zoeken… dit jaar kunnen we hier lang van genieten. De vakanties zijn begonnen en een dagje strand, of uitwaaien aan zee is zo fijn. Met je voeten in het fijne zand, lange avonden met een drankje op het strand. Dit jaar kan dit allemaal. Met de collectie van Studio Holland is dat helemaal leuk, alles in de Hollandse stijl. Wij houden van Holland, jij ook?

Bekijk de ansichtkaarten collectie van Studio Holland, dit geeft je zeker fijne inspiratie om echte kaarten te gaan versturen. Maak er een ‘welkom thuis’ kaart van voor de lieve buren, stuur een kaartje naar je moeder of oma. Want echte post is toch veel leuker deze zomer, als alle snelle korte berichten via de social media?

Hip & Stip Kaarten staat al 10 jaar voor het versturen van echte post, wij houden hier zo van. Wist je dat Hip & Stip Kaarten deze zomer een leuke fotowedstrijd heeft? Leuk om hier aan mee te doen, want er worden leuke post-pakketten samen gesteld.  Maak van onze kaarten leuke foto’s, op het strand, thuis in de tuin, tijdens je vakantie of hoog in de wolken in het vliegtuig! Ga je ook nog meedoen? De foto’s kun je altijd sturen naar Audrey via info@hipenstipkaarten.nl. Wij doen mee, maar eerst nog genieten van ons heerlijke dagje strand.

Wat is Nederland toch prachtig deze mooie zomer, geniet van elke mooie zomerdag!

Liefs, Vera & Audrey – Studio Holland

Onder Hollandse collecties met 0 reacties op 21 juli 2018