Het is zomer, het is prachtig weer in Nederland maar zelf ga ik dit jaar op het mooie eiland Madeira genieten. Waar gaat jouw reis naar toe? Een dagje uit in Zeeland, Amsterdam of één van onze mooie eilanden? Of ga je met het vliegtuig voor een mooie verre reis, of met de auto naar Frankrijk of Italië? Ik ben zo benieuwd naar de leukste zomer foto’s! Tijd weer voor een fotowedstrijd met een leuke winactie van Hip en Stip Kaarten. Dit jaar is het een feest, want wij vieren ons 10-jarig bestaan! Tijd voor een leuke fotowedstrijd, want via het fotoalbum op onze Facebook pagina, wil ik alle foto’s gaan verzamelen. En weet je wat zo leuk is? Je maakt ook kans op een mooie vermelding via de klantenfoto’s pagina in onze webshop. Doe je ook gezellig mee?

Neem onze kaarten mee deze zomer – doe mee aan de fotowedstrijd

En wat is nou leuker om van klanten en volgers leuke foto’s te ontvangen! Dus ik vind het geweldig om de kaarten uit onze collectie te zien van diverse merken. Neem wat kaarten mee in je tas of koffer, laat ze met je meereizen deze zomer! Of je nu hier in het mooie Holland bent, of ver over de grens.. ik wil graag foto’s gaan verzamelen van onze kaarten om weer nieuwe inspiratie door te geven. De mooiste foto’s laat ik ook via onze Instagram pagina terugkomen. Je kunt foto’s in een reactie onder de speciale berichten op Facebook en Instagram plaatsen. En nog leuker, mail ze persoonlijk naar Audrey via info@hipenstipkaarten.nl. Ik kijk er nu al naar uit! Laat vooral ook weten waar de foto is gemaakt en als je ook actief op Instagram bent, vermeld even de naam erbij zodat ik je ook een speciale vermelding kan geven. Tot eind augustus kan je meedoen.

Begin september maak ik 5 winnaars bekend! Maar eerst komen alle foto’s in een speciaal fotoalbum te staan op onze Facebook pagina. Deel dit blog met je vrienden via social media, laat alle Hip & Stip fans hieraan meedoen. En ik kan je na bijna 10 jaar zeggen, dat zijn er heel veel! Of het nu kaarten zijn van Blond Amsterdam, Pip Studio, Liefs uit Holland, Studio Draak, Popje of Grootzus, ze horen allemaal bij Hip & Stip Kaarten! Heb je nog kaarten die al niet meer in onze collectie verkrijgbaar zijn? Alleen maar leuk, dit laat alleen maar zien dat je Hip & Stip al lang  meevolgt. Ik ben heel benieuwd naar de foto’s, ik zou zeggen maak er een mooie zomer van!

Liefs, Audrey

Hip & Stip Kaarten – bekijk hier alle producten die nieuw zijn in de webshop