Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Vintage plannen

Plannen is helemaal in. Al sinds mijn puberteit maak ik lijstjes en schrijf ik notitieboekjes vol met van alles en nog wat. Nu heeft het een naam. Bullet Journal: een organisatie systeem om je agenda, to-do lijstjes, notities en dagboek in bij te houden. En echt, ik heb dé tip voor mooie notitieboekjes. Want deze kan natuurlijk niet missen! De herfst is het seizoen van kleur en hier passen de producten van Pip Studio perfect bij. Niet alleen vanwege de kleuren, maar ook de vintage uitstraling draagt hier aan bij. “Happy products for happy people’, luidt de slogan van Pip. Ideaal voor mensen die plannen. Sommige beweren zelfs dat mensen die plannen gelukkiger zijn.

Om te vieren dat Pip Studio al 10 jaar bestaat hebben ze een prachtige nieuwe collectie uitgebracht. Het heeft iets met het thema herfst en mooie nazomer, maar kan het hele jaar door worden gebruikt. Nieuw zijn onder andere de notitieboekjes, die in handig A6-formaat zijn en op elke pagina schrijflijntjes heeft. Ook staat er op elke pagina een kleine illustratie. Natuurlijk ook heel geschikt als schoolschrift, Round Robin boekje of als swap cadeautje. Bijpassend zijn de schooletiketten met prachtige illustraties die terugkomen in de notitieboekjes.

Leuk om in de boekjes te plakken met een belangrijke reminder erop, of als adresstickers bij snailmail. Deze producten shop je allemaal bij Hip & Stip Kaarten en -ook leuk om te weten- is dat alleen nog maar hier de wenskaarten van Pip Studio verkrijgbaar zijn. Pip Studio is namelijk gestopt met het ontwerpen van kaarten en de laatste vind je dus hier! De wenskaarten zijn uiteraard ook helemaal in vintage stijl en hebben niet alleen een prachtige voor- maar ook binnenkant. Bekijk hier de gehele collectie van Pip Studio bij Hip & Stip Kaarten.

Liefs, Daniëlle

 

Daniëlle is blogger van Hip & Stip Kaarten, volg ook haar blog ButtyDaantje.nl; het creatieve blog over snailmail, DIY en handlettering. Twee keer per week komt hier een creatief blog online, voor veel nieuwe inspiratie.

Onder Hip & Stip kaarten met 0 reacties op 30 september 2017