Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Verandering in verzenden in 2020

Er gaan vanaf het nieuwe jaar veranderingen komen met verzenden in de webwinkel. Helaas moet ik ook meegaan met de prijsverhoging weer van PostNL. Door grote veranderingen met mega prijsverhoging naar het buitenland, heb ik de keuze gemaakt om alleen binnen Nederland te blijven versturen. Ook ga ik stoppen met verzenden naar België, t/m 30 december 2019 kan je nog een mooie bestelling bij Hip & Stip plaatsen! Als ik je vertel, dat ik al 11 jaar alle producten op gewicht verstuur met de verzendkosten. Het is altijd heel voordelig geweest, maar nu zal de verzenkosten gemiddeld boven de €4.- euro gaan kosten. Maar als klant weet je ook dat ik er altijd een feestje van maak met veel extra’s die je bij de bestelling zal ontvangen. Zoals het leuke Winkelen in Holland magazine. Lees ook alle reviews van tevreden klanten in mijn gastenboek in de webshop.

Maar voor mijn klanten in België met verzendkosten van €10.- of meer, is het niet meer in verhouding met de waarde van de order. Straks is het zo dat alle post bestellingen via PostNL als pakket verstuurd zal gaan worden.

De prijzen zullen hiermee nog hoger gaan worden, vandaar dat ik de keuze maak om alleen binnen NL te blijven verzenden. Lees hier het speciale artikel voor verdere uitleg van Radar met de reden van deze wijzigingen.

Lieve groet, Audrey

Onder Hip & Stip kaarten met 0 reacties op 27 december 2019