Het is stil op straat, er gebeurd zoveel om ons heen.. de tijd van het Corona-virus. Het was allemaal zo ver weg, nu zo dichtbij. In deze moeilijke en onzeker tijd is het nog belangrijker om een echt kaartje te sturen. Puur in je eigen handschrift, stuur liefde door naar je familie en vrienden. Mensen uit een verzorgingshuis tot patiënten in het ziekenhuis. Er komen zoveel mooie acties op gang, en juist nu is het zo belangrijk en waardevol om echte post te sturen. Voor alle kanjers die zo hard werken in de zorg, het onderwijs wat online verder gaat, de supermarkten die ook lange dagen draaien en alle andere beroepen die nu nog harder lopen als anders.

De wereld staat op z’n kop, maar de liefde voor post blijft. Wat zeg ik deze staat nu op de voorgrond. Want wat is het fijn om kaarten te schrijven, te versturen en vooral te ontvangen. Wie maak jij blij met een kaartje? In de webwinkel Hip en Stip Kaarten is het mega druk met kaarten bestellen. Zeker ook door bedrijven en stichtingen die zich inzetten voor de zorg, kaartjes schrijven naar gehandicapten, je lieve opa en oma waar je nu niet naartoe kan gaan. Lieve succes wensen voor medewerkers die nu thuis moeten werken, of voor ieder die nu niet kan werken. Het is nogal wat en hoe lang zal het nog gaan duren? Dat weten we niet, wel dat je ook liefde met de post kan sturen! Doe je ook mee? Ga je ook échte kaartjes sturen naar iedereen die het nu extra nodig heeft?

Stuur ook een kaartje

Al 11 jaar stimuleer ik om echte post te blijven sturen. Maar in deze tijd, is een echt kaartje, handgeschreven van jou zo mooi om te ontvangen. Het zijn nu toch echt de kleine dingen die het doen. Er zijn leuke groepen waar je aan kunt sluiten op Facebook, met liefde voor mooie kaarten. Bij elke bestelling stuur ik nu extra kaarten mee, om juist nu verder te sturen naar lieve familie en vrienden.. en ieder die het nu even extra nodig hebben.

Zeker voor ouderen is dit een eenzame periode, naast bellen, skype is een kaart ontvangen zo bijzonder en waardevol! Hip en Stip Kaarten richt zich op alle maatregelen, voor- en na het inpakken van alle mooie pakketjes. Met liefde blijf ik ze versturen, zolang dat kan! Blijf onze Facebook en Instagram pagina volgen, hier laat ik regelmatig acties zien en speciale kortingcodes om nog voordeliger kaartjes te sturen. Gebruik ook hashtag #StuureenKaart en #echtepostiszoveelleuker en ook vieren wij online Koningsdag!

Liefs Audrey – Hip & Stip Kaarten