Inmiddels hoef ik jullie niet te vertellen dat ik gek ben op kaarten! Oorspronkelijk ben ik begonnen met mijn kaartenverzameling voor mijn Postcrossing hobby, maar inmiddels haal ik vooral postkaarten in huis die het ook goed doen als interieurdecoratie. Daarom ben ik zo enthousiast over dit relatief nieuwe kaartenmerk. Studio Draak is verkrijgbaar bij Hip en Stip Kaarten en maakt kleine kunstwerkjes met trendy printjes. Mijn favorieten zijn de botanische prentjes en hangen hier dan ook te pronken aan de muur. Maar ook de andere illustraties, zoals de dromenvangers en de dieren zijn prachtig. Welke kaarten van Studio Draak spreken jou het meest aan?

De botanische prints van Studio Draak zijn razend populair. Maar dat zal je vast niet verbazen als je deze printjes zo ziet. Ze passen uitstekend in de Urban Jungle trend en aangezien ik thuis een klein oerwoud heb, staan ze hier heel leuk als wanddecoratie. De kleine plantenprentjes met marmerlook achtergrond zijn niet alleen verkrijgbaar als ansichtkaart, maar ook als kleine cadeaukaartjes. Ook heel trendy zijn de kaarten met mooie illustraties van dromenvangers. Prachtige kaarten voor op je slaapkamer, maar ik denk dat ik er ook wat bewaar voor de babykamer. De kleuren matchen namelijk precies bij de babykamer, die we aan het aankleden zijn.

Niet alleen de botanische prints, maar ook andere fijne illustraties heeft Studio Draak op kleiner formaat laten drukken. Bij Hip & Stip Kaarten vind je van dit merk ook cadeaulabels met lieve konijntjes of speciale labels voor kerst. Wat een inspiratie heb ik afgelopen jaar opgedaan met de mooie collecties bij Hip & Stip Kaarten. Blijf mijn blog verhalen en fotografie impressies mee volgen via de website van Een Goed Verhaal.

Lieve groet, Mirjam Hart – Een goed Verhaal

Wij willen Mirjam bedanken voor een jaar lang bloggen over onze originele collecties en de prachtige fotografie die herkenbaar zal blijven via onze website. Blijf Mirjam mee volgen, via haar actieve blog en via Instagram bekijk je dagelijks de nieuwste binnen kijkers! Bedankt voor deze fijne blogger samenwerking Mirjam!