Wist je dat dit jaar alweer 11 jaar is dat Hip en Stip Kaarten als online kaarten winkel online is? Om ons heen zien we veel kaarten winkels komen en zeker ook gaan. Vaak krijg ik de vraag ‘wat is jouw kracht dat het zo’n succes is?’. Ja, ook ik heb met tijden mijn twijfels. Ik denk dat elke webwinkel eigenaar dat wel heeft. Als je weet dat ik drie bedrijven heb, komt ook regelmatig deze gedachten langs. Maar stoppen? Nee, ik wil voorlopig doorgaan omdat echte kaarten versturen zo leuk is! Ik heel veel klanten heb, die ik met een kaartje extra blij kan maken.

En ja, ik heb al ruim 10 jaar een groot en vast klanten bestand. Als social media marketing specialist voor bedrijven en webwinkels, ben ik het afgelopen jaren steeds drukker gaan krijgen. Heel mooi, maar met de webwinkel moet je als eigenaar er helemaal voor kunnen gaan. Dat geef ik immers ook aan mijn klanten door. Na het overlijden van mijn moeder afgelopen jaar, maak ik nog bewuster mijn keuzes. Volg ik de weg die voor mij goed voelt. En nee, ik wil zeker nog niet denken aan stoppen met Hip en Stip Kaarten.

Veranderingen in 2019 bij Hip & Stip Kaarten

Tot nu toe kan ik het nog goed combineren met mijn andere bedrijven. Want ik heb de liefde om mooie pakketjes samen te stellen voor mijn klanten. Lees de berichten maar eens in het gastenboek, hier kan ik zo blij van worden! Voor mij de reden om nog 5 jaar vooruit te denken. Maar de voorraad wil ik wat gaan aanpassen, er gaan wat collecties vanaf dit jaar uit onze collectie. Voor onze klanten heeft dit een groot voordeel, want elke maand ga ik een nieuwe collectie in de ruime sale plaatsen. Deze maand ben ik van start gegaan met de vrolijke kaarten van Tanja met een Rietje. En ja, zeker ook voor de echte Uitverkoop prijzen!

Ik zal verder gaan met als eerste mijn eigen collecties Liefs uit Holland en Studio Holland. En daarnaast de best lopende collecties. Denk hierbij aan Blond Amsterdam, Pip Studio, Studio Draak en El’ Papel. Daarnaast blijf ik me als de nr 1 in Postcrossing richten op de typisch Hollandse kaarten en stickers. Maar ook is er veel interesse voor vintage en retro dus Kaartje of Kip blijft ook zeker in onze collectie. Van diverse merken richt ik me vooral alleen op de kerstkaarten. Ik zal ook stoppen met de minder populaire wenskaarten uit de collectie.

Uitverkoop van diverse merken

Via de social media op Facebook en Instagram hou ik je graag op de hoogte welke merken ook in de uitverkoop gaan. Met welke merken moet ik zeker ook doorgaan? Laat het me weten in een reactie of via de social media. Kijk snel naar de leuke vrolijke kaarten van Tanja met een Rietje, nu nog in de uitverkoop verkrijgbaar. Wat zijn ze leuk, voor een heel klein en fijn prijsje! Actie; vermeld bij je bestelling: blog Molenstraat 12 voor een leuk extra cadeautje! Want ik blijf je graag leuke extra’s meesturen, met alles voor echte post. Zie ik je snel?!

Liefs, Audrey – Hip & Stip Kaarten