Het is al een tijdje zomer. Heerlijk! Je gaat je altijd anders voelen in die maanden. Blijer! Zeker als het zonnetje schijnt, iets wat niet zo voor de hand liggend is hier in Nederland. Het geeft je een verfrissend gevoel. Dat kan je huis vast ook wel goed gebruiken na al die donkere maanden. Maar hoe pak je dat aan?

Een poosje geleden schreef ik al eens over Studio Draak. Weet je nog dat ik zeer te spreken ben over hun prachtige collectie illustraties? In die blogpost gaf ik een stickervel weg via ButtyDaantje.nl, maar wist je dat Studio Draak nog veel meer papierwaren ontwerpt? Zo vind je in de shop van Hip & Stip Kaarten hun prachtige poster collectie met bosbeestjes, konijntjes en plantjes. Ideaal voor op je kantoor, woon- of kinderkamer. Het brengt meteen wat sfeer in huis en vrolijkt de boel een beetje op. Leuk om met maskingtape aan de muur te plakken of juist in te lijsten, zodat het perfect tot zijn recht komt. De posters zijn in A5 formaat, gedrukt op 250 grams hoogwaardig papier met uitstekende kwaliteit.

De ‘Bosbeestjes’ posters zijn zeer geschikt voor op een baby- of kinderkamer. Met hun zachte kleuren en lieflijke uitstraling, geven ze nét dat beetje extra. Deze zijn verkrijgbaar met een illustratie van een eekhoorn of konijn. De ‘Karakteristieke Konijntjes’ zouden hier ook erg leuk bij passen. Zeker als je van wat meer kleur houdt. De teksten die erop staan zijn ook zeer toepasselijk, maar kunnen ook perfect dienen op je creatieve werkplek. En dan de ‘Piekfijne Plantjes’, die piekfijn in je woonkamer of kantoor zullen hangen boven een tafel of kastje met mini cactussen en vetplantjes. Helemaal de trend van nu! Het maakt je groene hoekje compleet af.

Wat een pareltjes zijn het hé! En nog fijner is dat Hip & Stip Kaarten ervoor zorgt dat de posters met veel zorg en liefde verpakt worden, zodat ze mooi en netjes zullen worden bezorgd. Uiteraard is er bij Hip & Stip Kaarten nog veel meer te vinden van het merk Studio Draak. Neem eens op je gemak een kijkje en laat je verwonderen door deze prachtige en unieke collectie.

Liefs, Daniëlle

 

Daniëlle is blogger van Hip & Stip Kaarten, volg ook haar blog ButtyDaantje.nl; het creatieve blog over snailmail, DIY en handlettering. Twee keer per week komt hier een creatief blog online, voor veel nieuwe inspiratie.