Wij kijken er het hele jaar naar uit; Koningsdag in Holland! April is bij Hip & Stip Kaarten de maand van Oranje, rood-wit-blauw en alles Hollands. Met de vrolijke tulpen en prachtige typisch Hollandse illustraties. Met elk jaar nieuwe producten met een Hollands tintje, wat je alleen in onze webshop kunt verwachten. Dit jaar introduceren we onze tweede eigen collectie; Studio Holland. Een prachtige collectie die tot stand is gekomen in samenwerking met de ontwerpers Studio Plume. Deze maand versturen we nog meer Hollandse pakketjes, want de kaarten, stickers zijn groot favoriet rond deze periode. Kaarten vliegen de wereld over met heel veel tulpjes, molens en klompen. We hebben een grote groep klanten die actief zijn in het versturen van echte post; een feestje in je brievenbus. Want wat is nou leuker om een leuk Hollands pakketje te mogen ontvangen met leuke kaarten, stickers, labels, confetti en lieve schrijfkaartjes?! Post versturen tijdens Koningsdag is een feest.

Koningsdag in Holland; het is feest bij Hip & Stip Kaarten

Met veel Oranje gevoel naar je familie en vrienden in het buitenland. Wil je wat meer weten over Postcrossing? Bekijk dan onze speciale pagina’s met de unieke collecties die je met de leukste stickers kan versturen. In de tijd van Koningsdag is dat in Holland extra leuk, want jij bent toch ook trots op ons mooie kikkerlandje? Het land van de tulpjes, die we ook zien terugkomen bij het tv-programma ‘ik hou van Holland’ en die we ook al enige jaren in onze collectie hebben. Deze moet je gezien hebben. Wij dragen de tulp corsages ook dit jaar weer tijdens Koningsdag. En dit jaar viert onze Koning zijn 50e verjaardag, tijd om extra trots op ons mooie Nederland te zijn.

Wil je nog meer Hollandse inspiratie op doen in de maand van Koningsdag? Volg Hip & Stip Kaarten dan zeker ook via Instagram. Hier zie je de leukste inspiratie foto’s langskomen. Volg je ons hier ook mee? Gezellig! Wij blijven de meest originele kaarten en stickers versturen als een feestje. Geniet mee van alle Oranje feesten deze maand. Want dit is toch wel voor ons de leukste maand van het jaar, wij houden van Oranje!

Hollandse groet, Audrey

Hip & Stip Kaarten | From Holland with Love