I love, Sam

I Love, Sam. Ja, het staat er echt en het is geen typefout. Love Sam is namelijk een nieuwe stationery lijn, ontworpen door de creatieve illustratrice en ontwerper Sam Loman. Een collectie vol met beeldschone illustraties op kwalitatief papier. Een fijne mix van afbeeldingen van nu, maar met een vintage feel. Ben je ook gek op pastelkleurige postkaarten, hippe notitieblokken en kraft enveloppen met lieflijke sluitstickers? Shop dan jouw Love Sam items bij Hip & Stip Kaarten.

Love Sam

Stoere Sam

Achter een merk met een lieve uitstraling zit eigenlijk een heel stoere meid. Sam wil van jongs af aan al ontwerpen, maar door de vele operaties aan haar rechter elleboog leek deze droom bijna onmogelijk. Toch heeft ze met veel doorzettingsvermogen en creativiteit haar droom waar kunnen maken. Gelukkig maar, want nu kunnen wij allemaal genieten van de prachtige Love Sam collectie.

Limited Edition

Alle Love Sam papierwaar wordt slechts in beperkte oplage gemaakt. Daardoor zijn alle items uit de collectie echter collectors items. Bedenk je dus van tevoren goed of je die mooie Love, Sam kaart echt gaat versturen of dat je hem liever zelf houdt. Maar weet ook dat er steeds weer nieuwe pareltjes voor in de plaats komen.

Love Sam

Bij Hip & Stip Kaarten kun je terecht voor alle stationery van Love Sam. Niet alleen wenskaarten en postkaarten, maar ook stickers, notitieblokken en minikaartjes. De kleine Love Sam kaartjes kun je heel goed gebruiken, als label voor aan een cadeau of om toe te voegen aan je snailmail pakket. Iets bestellen bij Hip & Stip Kaarten is trouwens één groot feest. Je bestelling komt altijd zorgvuldig ingepakt door de brievenbus en ze zorgen ervoor dat je bij iedere order je eigen uitpak-feestje hebt! I’m in love! En jullie?

 

Lieve groet,
Mirjam Hart

Mirjam is blogger van Hip & Stip Kaarten; bekijk de website van Een Goed Verhaal