Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Het is feest, ons 10-jarig jubileum

Als de dag van gisteren… op 8 november 2008 ging mijn webshop online. In tien jaar tijd heb ik met zoveel leuke ontwerpers en merken samen gewerkt, een groei gemaakt in mega veel bestellingen en vaste klanten en zoveel lieve volgers. Na tien jaar staat Hip en Stip Kaarten nog steeds als een huis, wat zeg ik.. een Hollands grachtenpand! En deze maand vier ik dit graag samen met jou, met leuke webshops die de hipste goodies voor onze klanten hebben samengesteld. Een feestje om te versturen, in jouw brievenbus. Tien jaar later ben ik twee eigen collecties verder, is er ook een pagina Zakelijk voor alle ondernemers en bedrijven die door de jaren heen Hip & Stip Kaarten hebben ontdekt. En wat ik tien jaar geleden niet zou verwachten, alles Hollands met name kaarten in typisch Rood, Wit en Blauw zijn nog steeds helemaal hot! Naast het Hollands richt ik me op echte post, retro en vintage met als nummer 1 Postcrossing. Want échte post blijft het allerleukste!

Hip & Stip viert haar 10-jarig jubileum; met vele extra’s!

Tot eind 2018 komen er elke week nieuwe acties bij op onze speciale Sale pagina. Deze zie je langs komen op onze Facebook pagina en via Instagram. Kom regelmatig kijken, want de aanbiedingen zijn zo leuk en fijn tijdens het shoppen. Tot eind december versturen wij nog meer leuke extra’s mee tijdens ons feestje. In samenwerking met leuke en trendy webshops, waar ik graag mee samenwerk versturen we nog meer goodies cadeautjes voor je mee. Neem zeker een kijkje bij alle hippe deelnemende webshops, voor uren lang winkelplezier!

BenIkHip.nl – Strijkapplicaties, tassen en hippe cadeaus
GirlyStuff – Thaise leuke vrolijkheid in Nederland
Made by Bir – Leuke cadeautjes en hippe hebbedingen
De Knopenshop – Hippe fournituren en hobby materialen
Bloem en Hobby – Echte post, bloemen en alles voor snailmail
Maaikies – DIY met de leukste handgemaakte items en haarmode
Studio Draak – Eigenwijze geboortekaartjes, stickers en postkaarten
Unieke Postkaarten – Postkaarten en stickers van Wendy de Boer
Papiertje – Aandachtvol tekenen voor thuis en op school
Vive La Bieb – Creatieve workshop en leuke kinderfeestjes
Gelukspoppetjes.eu – Een wereld vol geluk en veel gelukspoppetjes

Al bijna 10 jaar heb ik een fijne samenwerking met Wendy de Boer. En ook voor het 10-jarig jubileum heeft ze een unieke collage ansichtkaart ontworpen als Postcrossing kaart. Met daarbij foto’s uit onze eigen collectie, deze kaart ontvangen alle klanten nu gratis bij de bestelling. Maar ook zal de kaart verkrijgbaar zijn in de webshop voor een heel fijn klein prijsje. Want échte post versturen, blijf ik ook na deze 10 jaar promoten en doorzetten. Al zal PostNL weer de postzegel verhogen, wij zorgen ervoor dat de echte post zal blijven met gezellig kaartjes versturen! Bedankt lieve klanten voor alle bestellingen van 2008 tot 2018 en wij blijven de mooiste merken uit Nederland in onze webshop selecteren. Met heel veel kaarten, stickers en kleine Hollandse hebbedingen! Ik zeg Hieperdepiep! Bedankt lieve webshops voor de deelname tijdens ons jubileum feestje!

Onder Hip & Stip kaarten met 0 reacties op 4 november 2018