Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Fotokaarten met leuke quotes

De postzegel is weer duurder geworden, maar onze klanten blijven veel kaartjes sturen! Dus hoe hoger de kosten, hoe voordeliger de kaarten bij Hip & Stip Kaarten worden. Ben je al bekend met de vele quotes fotokaarten van het merk Cardcetera? De Hollandse serie hebben we al enige jaren in de collectie. Maar deze fotokaarten met leuke hippe quotes zijn al net zo leuk om te versturen. Want zeg nou zelf; ‘echte post versturen is toch veel leuker?’. Met titels als ‘Coffee is always a good idea’ en ‘A smile is the prettiest thing you can wear’. Kaarten om blij van te worden, voor elk moment om te versturen. Nu zijn alle kaarten van het merk Cardcetera in onze webshop voor maar €0,99 verkrijgbaar. Wij worden er helemaal blij van, jij ook?

De leukste Quotes voor Postcrossing en elke dag post

Wil je heel voordelig je kaarten versturen met Postcrossing, dan hebben we de leuke Quotes 10-set voor je klaarstaan. We selecteren wekelijks nieuwe kaarten in deze 10-set, een verrassing om te ontvangen. Wil je ze zelf samenstellen? Dat is allemaal mogelijk, bekijk alle kaarten hier verder uit de Carcetera collectie. Welke is jullie favoriet? Zelf vinden wij de typisch Hollandse kaarten ook zo leuk, ze worden veel verstuurd via Postcrossing naar verre landen. Leuk om ook van klanten terug te horen, wat van leuke reacties ze zelf krijgen vanuit China of Australië. En hoe lang een kaart soms onderweg kan zijn. Hoe vaak verstuur jij nog een kaartje naar je familie of vrienden? In deze drukke tijden is het goed om bij de kleine dingen in het leven bewust stil te staan. Echte post versturen is dan ook heel erg leuk. De Cardcetera Quotes kaarten zijn ook heel geschikt om sterkte te wensen in moeilijke tijden. Voor een uitnodiging met een Hight Tea, of een gezellige koffie date. Wie stuur jij een kaartje?

You are my Cup of Tea & Coffee is always a good Idea

Bij Hip en Stip Kaarten shop je natuurlijk nog veel meer trendy kaarten, achter de schermen ben ik al druk met een nieuw merk te introduceren dit voorjaar. Graag blijf ik jullie verrassen, lieve Hip en Stip vrienden. Al 10 jaar en ja, als bepaalde ontwerpen uit deze collectie uitverkocht zijn, komt er wel weer iets anders voor terug. Het is goed om te blijven vernieuwen, maar voorlopig zijn deze prachtige kaarten nog volop in de webshop verkrijgbaar. Ook quotes kaarten die je voor zakelijk gebruik prima kunt gebruiken. De quotes geven je inspiratie en zijn weer fijn om met ondernemers te delen. En ga jij ze bestellen? Vermeld even ‘blog Cardetera’ erbij en ik stuur wat extra’s voor je mee! Want elke dag een kaartje sturen of ontvangen, blijft toch het allerleukste?

Onder Hip & Stip kaarten met 0 reacties op 13 februari 2019