Wat een leuk en vrolijk merk is Blond Amsterdam. Je ziet ze vaak; de leuke en vrolijke producten van dit mooie merk. Met prachtig servies, leuke mokken, theepot tot de mooiste schalen voor op tafel. Maar in de webshop van Hip & Stip Kaarten bestel je al jaren deze vrolijke kaarten. Op zoek naar een leuke hippe felicitatie voor man, vrouw of baby? Wij hebben ze allemaal, na jaren nog steeds een succes en we blijven de collectie verder uitbreiden. Met de vrolijke kleuren en hippe illustraties, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ben jij ook een échte Blond Amsterdam fan? Dan zal je ook een liefhebber zijn van onze mooie collectie kaarten van Blond Amsterdam. Lees het blog verder, dan heb ik nog een mooie actie voor je met onze unieke kaarten.

Kaarten voor alle thema’s met veel felicitaties

Een kaart is zo leuk om te versturen bij diverse thema’s. Denk aan een felicitatie bij een feestje of verjaardag. Met de kaarten van Blond Amsterdam maak je er altijd een feestje van. Hip en Stip Kaarten heeft een ruime collectie, zeker gericht op feest en verjaardag. Deze doen het altijd goed om in huis te hebben. En ben je juist op zoek naar een hippe felicitatie voor een man? Deze hebben we ook voor je klaarstaan. Maar ook kaarten die je kunt gebruiken bij een uitnodiging voor een High Tea. Van veel liefs, tot een kaart om sterkte te wensen. De collectie van Blond Amsterdam blijven we elk jaar weer uitbreiden. Van nieuwe woning tot trouwen en van zwanger tot baby geboren. Selecteer zelf je kaarten, of laat ons een 6-set speciaal voor jou samenstellen.

Als lezer van Molenstraat 12 heeft Hip & Stip Kaarten een fijne actie voor je klaarstaan. Bestel vijf wenskaarten van Blond Amsterdam en ontvang één extra kaart gratis. Heb je een voorkeur, voor een kaart die je extra wilt ontvangen? Geef dit aan bij je bestelling onder opmerking, anders ontvang je een verrassing kaart gratis bij je bestelling! Geef via opmerking door ‘blog Blond Amsterdam 1 extra’. Voor nog meer leuke acties volg Hip en Stip Kaarten ook mee via Facebook en Instagram, regelmatig zijn hier ook acties en kortingen op andere originele merken. Deel dit blog met je Blond Amsterdam vrienden en laat ze hier ook van mee genieten!