We gaan in het jaar van ons 10-jarig bestaan het Hip & Stip blog weer vernieuwen! Tijd voor vernieuwing, naast onze berichten op Facebook en Instagram, gaan we de laatste nieuwtjes ook elke maand weer in een nieuw blog met je delen. Met wat meer nieuws achter de schermen, waar ik veel mee bezig ben. Na de zomer stoppen we na 10 jaar met het versturen van de nieuwsbrief, hiervoor gaan we het blog nog meer gebruiken.

De blog artikelen zijn hier altijd terug te lezen wanneer je wilt, hoef je niet te zoeken in je mailbox en ook hier komen regelmatig leuke acties en oproepjes langs. Ook als we weer eens een fotowedstrijd gaan organiseren. In dit moderne tijdperk, waar we bijna alles via onze mobiel doen; is het nog fijner om ons blog hier te blijven volgen. Kan je ook verder kijken bij de leukste webwinkel tips. Via deze website van Molenstraat 12, zal je altijd leuke tips zien langskomen. Volg jij ze ook al mee? Lees hier nog meer leuke winkeltips.

Wij vieren 10 jaar Hip & Stip Kaarten

In november is het feest compleet, want dan bestaat de website alweer 10 jaar. Was jij er ook bij toen we live gingen? November 2008, na ons heb ik zoveel online webshops zien langskomen, maar ook weer zien gaan. Maar trots ben ik waar we nu staan! Inmiddels heb ik twee bedrijven, dus ben ik soms op zoek naar de juiste combinatie. Want ik wil Hip en Stip nog niet loslaten. Het kindje wat zo’n groei in 10 jaar tijd heeft doorgemaakt. Inmiddels heb ik twee eigen kaarten collecties uit Holland, werk ik met zoveel fijne ontwerpers en merken samen en zie ik nog zoveel moois voorbij komen. Door de jaren heen, ben ik wel wat selectiever geworden.

We gaan nog steeds voor de Nederlandse ontwerpers, maar zie ik ook waar de laatste jaren de meeste interesse voor is. Dat zijn voornamelijk ansichtkaarten en stickers, gericht op Postcrossing en ├ęchte post. De collectie Holland, hier is altijd nog het meeste interesse voor, maar ook de retro & vintage invloeden in ontwerpen worden zeer gewaardeerd. In ons 10e jaar introduceren we Hip & Stip Zakelijk, want in tien jaar tijd hebben we veel bedrijven als klant gekregen. Via ons blog brengen we je ook op de hoogte van nieuwe collecties, onze fotografie blogger Amy en leuke acties. Inmiddels zijn de typisch Hollandse gelukspoppetjes niet meer bij ons verkrijgbaar en gaan we ons dit jaar nog meer richten op exclusief papierwaar. Veel leesplezier bij de blogs!

Lieve groet, Audrey