Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Zomer korting voor nieuwe webshops

Het is zomer, in het jaar 2020 die voor iedereen heel anders is gelopen. Niet alleen in Nederland, maar ook ver over de grens. We zijn in een andere wereld komen te staan door het coronavirus. Ook met voor- en nadelen voor de webwinkeliers. Het is tijd om je zichtbaarheid te vergroten, om na de zomer een nieuwe dienst te lanceren. En als blogger van Molenstraat12.nl, het adres voor webshops.. kom ik graag met een mooie actie.

Waarom? Puur omdat het voor webshops juist nu zo belangrijk is om jezelf zichtbaar te maken. En ik geef je hier graag de ruimte voor. Met een fijne jaarvermelding bij Molenstraat 12, al sinds 2010 het adres voor leuke en originele webshops uit Nederland. Deze zomer geef ik je graag op Pakket Medium of Large 15% korting. Om een heel jaar jouw zichtbaarheid via Google te gaan vergroten. Want wist je dat het juist goed is, dat andere websites over jouw producten schrijven? En ja, dat doe ik via onze website al 10 jaar met trots!

Zichtbaarheid voor Webshops

Het leuke is dat veel webshops hier al jaren vermeld staan, van 5 tot 10 jaar. Sinds het 10e jaar heb ik dan ook de actie, dat de 5e en 10e jaarvermelding gratis zal zijn. Ik hou van leuke acties, dus deze zomer ontvang je tot 1 september 2020 wel 15% korting op een jaarvermelding. Volg je ons al even maar maak je nog geen gebruik van onze diensten? Via de community op Facebook is er een leuke groep webwinkeliers met gezellige content, die we delen. Kom je hier ook gezellig bij? Kom kijken naar onze mogelijkheden, wij brengen ook in het najaar het Winkelen in Holland magazine uit. Via onze samenwerking ontvang je hier 10% korting op een advertentie.

Geef je op deze zomer, we starten in september met bloggen en dan ga je mee in onze social media. Speciaal voor webshops uit Nederland, met een inschrijving via Kamer van Koophandel. Want wij werken alleen graag samen met ondernemers die de zichtbaarheid willen vergroten. Kom jij er ook bij? We zien je graag!

Onder Winkelen in Holland met 0 reacties op 18 juli 2020