Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Zomer bij Molenstraat 12

Het is zomer! Een tijd van relaxen, op vakantie, genieten, tijd voor een goed boek tot hele lange mooie avonden. Hier in Nederland, of geniet jij aan de Middellandse zee? Waar ga jij deze zomer onze blogs lezen? In ons mooie Holland, of juist in Zuid-Frankrijk of één van de Griekse eilanden? Deze maand gaan we genieten, maar ik heb zoveel fijne blogs voor je geschreven. Lees je gezellig mee? Ik laat je hier de Top 5 van zomer blogs en leuke acties zien. Speciaal voor webwinkels een leuke actie voor een jaarvermelding en adverteren in ons herfst/winter Winkelen in Holland magazine. Lees gezellig mee.. waar je ook deze zomer bent!

#Tip1 – Lees de leukste tips over onze hippe webshops!

Iedere week schrijf ik met zoveel liefde over de hipste producten van onze deelnemende webshops. Vaak zie ik de nieuwste producten als eerste langskomen. Van de leukste zomerjurkjes, tot unieke gelukspoppetjes en van vrolijke naamposters tot de leukste trendy tassen voor het nieuwe schooljaar. Met winkels die voor het eerste jaar vermeld staan, of juist al acht jaar in alle blogs langskomen. Een feestje om elke week weer nieuwe blogs te schrijven en mooie collages samen te stellen met prachtige sfeerbeelden. Lees je ze deze zomer ook mee?

#Tip2 – Volg Winkelen in Holland via onze social media met leuke nieuwtjes!

Deze zomer komen veel leuke blogs en kleurrijke producten langs op Facebook. Ben je op zoek naar een cadeau, vrolijke kaarten en posters, de hipste cadeaus en Sonny Angels? Volg al onze nieuwtjes ook via Winkelen in Holland op Facebook. Volg je ons kleurenthema ook al mee via Instagram? Deze zomer gaan we voor veel kleur en alles wat vrolijk is. Leuk je hier ook te zien, zo blijf je ons overal volgen. En leuke acties van deelnemende bedrijven en webshops deel ik hier graag. Nieuwe bedrijven, bloggers en webshops zijn welkom!

#Tip3 – Deze zomer schrijven wij extra voor bedrijven en ondernemers!

Wist je dat wij ook artikelen schrijven voor ondernemers? Ik werk met fijne bedrijven samen, die ook een plaats verdienen op de website van Molenstraat 12. Webwinkels die werken met wholesale tot bedrijven uit eigen regio. Voor €59.- schrijf ik voor bedrijven een fijne vermelding, deel ik content via onze social media en maak je kans op een gratis adviesgesprek via Studio Online Marketing. Wil jij als bedrijf ook een vermelding bij ons? Neem contact met ons op, wij schrijven een fijn artikel over je bedrijf. Voor meer extra online zichtbaarheid.

#Tip4 – Start deze zomer met een jaarvermelding bij Molenstraat 12!

Volg je ons al even en denk je, wat extra bekendheid en meer bereik via je website zou wel goed zijn? Deze zomer hebben we een leuke aanbod voor jou, met 15% korting op alle pakketten die we via de pagina Adverteren aanbieden. Meld je aan en vermeld bij opmerking ‘Zomer 2019’ dan ontvang je de korting op het pakket van je keuze. Vanaf september start ik weer met nieuwe bloggers, bedrijven en webwinkels. Wil je meer bereik via onze social media, zichtbaarheid via Google? Je bent welkom in onze leuke groep ondernemers.

#Tip5 – Schrijf je nu in voor deelname aan ons Winkelen in Holland Magazine!

Het is weer zover, we gaan na de zomer weer het nieuwe herfst/winter Winkelen in Holland magazine uitbrengen! De editie lente/zomer is dit jaar weer een groot succes, de magazines worden door de leukste winkels bij bestellingen mee gestuurd. Maar je ziet ze ook in winkels, bij workshops, op locatie; hier zijn we zo trots op. We gaan nu voor het 8e magazine en de eerste inschrijvingen zijn al geplaatst. In het voorjaar zat het magazine snel vol, dus reserveer op tijd een plekje! Tot 15 augustus geniet je zelfs nog met 15% extra korting.

Onder Winkelen in Holland met 0 reacties op 10 juli 2019