Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Zijdezachte shawls voor de zomer

Zijdezachte shawls, wat zijn ze prachtig voor de zomer. In de mooiste kleuren shop je deze bij webwinkel GirlyStuff. Ze komen uit Thailand en zijn verkrijgbaar in zoveel mooie warme kleuren. Ga je voor roze, rood, petrol, oranje of paars? Ze zijn er allemaal. Als tip voor de lente en zomer maar ook zo warm voor het najaar in mosgroen, kersenrood, navy of zwart. Ze zijn het hele jaar te dragen en overal bij te combineren. Je kunt ze zo leuk stylen bij elke nieuwe outfit, waar jij je zo prettig in voelt. Met de kleur die jij per dag graag wilt dragen.

De sjaals dragen fijn vallen zo mooi door de combinatie van organza en zijdezachte tricot. En als je goed kijkt, zie je hier en daar een klein glittertje. Voel je speciaal met deze mooie exclusieve shawls van GirlyStuff uit Thailand.

Kleurrijke shawls uit Thailand

Bekijk de kleurrijke collectie in de webwinkel. Bijzonder zijn ook de accessoires zoals de geborduurde tassen en kleine hebbedingetjes. Sleutelhangers, etuis, haaraccessoires en schriftjes, leuk voor een verjaardag of kinderfeest om cadeau te geven. Lees ook de blogs van GirlyStuff over Thailand en andere mooie verhalen. Lees over het ontstaan van de webwinkel met deze mooie producten, die met zorg in Thailand zijn geselecteerd.

Onder Winkelen in Holland met 0 reacties op 24 mei 2020