Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Winkelen in Holland Magazine

Ken je ons Winkelen in Holland magazine al? In november brengen we alweer onze 6e editie uit. Na een succes van vijf jaar en ons jubileum magazine in 2018, gaan we het weer doen! Het begint ons weer te kriebelen, we willen het anders doen maar hoe? Achter de schermen heb ik samen met het team vormgevers van het magazine nieuwe ideeën opgedaan. Gaan we weer op dezelfde manier verder, of wil ik het wat anders? Sinds 2018 wordt ons magazine ontworpen door Vera Hartenberg van Studio Plume, een fijne samenwerking vanuit Rosmalen. Met veel koffie-dates gaan we weer voor een nieuw Winkelen in Holland magazine. En ja, inderdaad kiezen we voor een vernieuwing, want we gaan vanaf heden ons magazine twee keer per jaar uitbrengen.

Met een herfst/winter en lente/zomer editie voor de meest originele producten uit Nederland!

Reserveer nu voor editie herfst/winter 2018/2019

Wist je dat we in 2014 zijn gestart met het eerste magazine? Dat veel winkels elk jaar weer opnieuw meedoen? Ons A6 magazine heeft een praktisch formaat voor webwinkels, om het aan je klanten mee te versturen. Het is een cadeautje in je brievenbus. Vanaf september 2018 ontvangen de deelnemende winkels meer informatie zodat we het in dezelfde stijl gaan ontwerpen. Een aantal winkels hebben zich inmiddels al aangemeld, maar we hebben nog plaats vrij op dit moment. Als het magazine vol is, plaatsen we je graag bij interesse bovenaan de lijst voor het volgende magazine wat in het voorjaar van 2019 zal gaan uitkomen. Via onze pagina lees je meer informatie over de prijzen, de oplage, hoe je kunt inschrijven en wat belangrijke datums hierbij zijn.

Laat jezelf zien met de webwinkel in onze blogs, maar doe ook mee aan het magazine. Wist je dat we sinds dit jaar ook een combi pakket hebben samengesteld? Een fijne jaarvermelding als webshop bij Molenstraat 12 en een A6 pagina in ons volgende magazine. Maar ook zonder te adverteren op onze website, kan je een advertentie reserveren. Wil je graag nog extra informatie, of eerst het A6 magazine ontvangen? Wij kiezen kwaliteit papier, zodat het als een cadeautje ontvangen zal worden. Wil je meer informatie of een reservering bij ons plaatsen? Mail naar Audrey via info@molenstraat12.nl dan ontvang je snel meer informatie!

Winkelen in Holland Magazine – door Vera Hartenberg en Audrey van Esch

Onder Winkelen in Holland met 0 reacties op 3 augustus 2018