Waarschijnlijk herken je het wel; je hebt een drukke baan of bent zelfstandig ondernemer met verschillende opdrachten. Je bent zo druk dat je tijdens het werken regelmatig dingen vergeet en bent met van alles bezig maar niets komt af. Langzaam voel je de grip op wat je moet doen verdwijnen. Tijd voor orde in de chaos. Tijd voor papier! Tijd voor de Papertime werkplanner! Dit papieren plansysteem kan je redding zijn. Ga er vandaag nog mee aan de slag. Een jaar geleden kwam ik via een leuke winactie op Instagram, deze mooie en praktische werkplanner tegen. Ik heb er direct twee besteld, ook één voor Studio Plume, voor de fijne samenwerking met ons Winkelen in Holland magazine. Een cadeau om te geven, maar zeker ook om te ontvangen.

Maak vandaag nog kennis met deze praktische werkplanner in stijl! Door het niet-datumgebonden planningsysteem met vaste en inklikbare pagina’s is PaperTime de perfecte combi van een agenda, notitieboek, social media en to-do-block. Een ideale tool voor alle vrouwelijke ondernemers, om meer structuur in je werkplanning aan te brengen. Wat zeg ik; eindelijk overzicht! En een prachtige supermooie musthave voor op je bureau. Hiermee kun je gezien worden! Zelf gebruiken we de planner met veel plezier, ideaal met alle extra losse producten. Nieuw en heel praktisch is het PaperTimer Overlegblok, deze gaat er zeker ook nog komen.

Eindelijk overzicht met de werkplanner van Paper Time

Heb jij ook een drukke baan, of ben je zelfstandig ondernemer en werk je voor verschillende opdrachten? Je hebt het zo druk, dat je tijdens het werken regelmatig dingen vergeet en je bent met van alles bezig. Niets komt echt af, dus tijd voor orde in deze chaos. En dat is tijd voor papier; want dit plansysteem kan je hierbij gaan helpen. Ga aan de slag met de werkplanner van Paper Time. Dit zal je meer rust, goede focus en fijne structuur gaan geven.  Met Paper Time heb je een supermooie ‘must-have’. Daar kan iedere vrouw mee gezien worden. Want offline plannen is de nieuwe luxe! Ga ook voor de mooie leren clutch om je planner mee te nemen.