Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Molenstraat 12 stopt per 1 november 2021

Nieuwe keuzes maken, wat kan het lastig zijn. Soms komen ze eerder op je pad door mooie ontwikkelingen. Begin dit jaar heb ik de keuze gemaakt, dat ik de enorme groei in mijn bedrijf Studio Online Marketing anders ga inrichten. Ambitieuze ondernemers geef ik advies en coaching om zelf te leren bloggen, zodat de online zichtbaarheid van je website blijft groeien. Hierdoor is de keuze om te stoppen met onze blog website, een keuze na 12 jaar bloggen voor webwinkeliers. Vanaf 1 november 2021 zal deze website met de leukste winkeltips in blog verhalen gaan stoppen. Maar wij gaan verder voor webshops, dat is weer het goede nieuws.

Tot de zomer van 2021 blijven wij nieuwe blogs voor de deelnemende webshops schrijven. Maar Winkelen in Holland blijft bestaan, waar het in 2010 begon gaan we weer mee verder alleen niet meer door zelf te gaan bloggen. Winkelen in Holland blijft zich richten op de leukste webshops uit Nederland met leuke winkeltips, acties en eigen blog verhalen. Een social media dienst die vanaf november dit jaar, bij Studio Online Marketing voor webshops terug zal gaan komen. Voor meer online zichtbaarheid via onze social media kanalen op Facebook en Instagram. Ook zal onze besloten groep voor de webshops blijven doorgaan. Net als de webwinkel van de maand, de Top 5 favorieten op Instagram en het bekende kleurenthema. Hier blijven we de mooiste selecties maken. Dus we gaan verder, maar met een vernieuwing na ruim 12 jaar onze blog website.

Winkelen In Holland Flyer en Magazine

Bij Studio Online Marketing zal vanaf 1 november 2021 de dienst Webshops online komen, waar je de mogelijkheid hebt om voor de promotie via social media te gaan, of mee te doen aan ons Winkelen in Holland magazine. Deze hebben we al met 10 prachtige unieke edities uitgebracht en hier gaan we mee verder.

Puur omdat hier de meeste interesse voor is, doe je mee met een A6 pagina advertentie dan zal je dit jaar ook in onze promotie op social media meegaan. Een fijne extra service die wij onze deelnemers aanbieden. In het voorjaar van 2021 komt er ook nog het ‘zusje’ van het magazine bij, die ook weer door Studio Plume uit Rosmalen zal worden ontworpen. We gaan ook vanaf het voorjaar of de zomer, per seizoen een Winkelen in Holland Flyer uitbrengen. De promotie zal weer door Studio Online Marketing worden ingezet, het ontwerp en drukklaar maken met verzenden door Studio Plume uit Rosmalen. Nieuwe plannen waar we dit jaar vernieuwing in gaan maken. Wil je op onze wachtlijst voor de flyer, magazine en social media promotie komen te staan?

Wij horen het graag,

Lieve Hollandse groet,
Vera Hartenberg en Audrey van Esch – mail: info@molenstraat12.nl

Onder Winkelen in Holland met 0 reacties op 5 februari 2021