Achter de schermen zijn we alweer druk met het nieuwe Winkelen in Holland magazine. Al jaren een succes, het eerste A6 magazine hebben we in 2014 uitgebracht. En nu alweer druk met de 7e editie in samenwerking met Studio Plume uit Rosmalen. Sinds vorig jaar met een vernieuwde opzet, want nu brengen we ons magazine zelfs twee keer per jaar uit. Een succes, want ook de webwinkels zijn hier heel blij mee. Zo hebben we altijd een leuke goodie om mee te sturen naar onze klanten, maar met meer zichtbaarheid in het magazine. We zijn nu van start gegaan met 20 pagina’s in kleur, zodat het ook fijner voor de webshops is bij meer bestellingen mee te sturen. En heel snel deze editie, was dit magazine ook alweer helemaal vol met leuke en originele nieuwe webwinkels.

Magazine voor Webwinkels van Molenstraat 12

We zijn ook van start gegaan met een pagina op Facebook, door het succes van ons mini magazine, hier blijf je van alle nieuwtjes op de hoogte over het bestaande magazine en nieuwe oproepjes. Hier komen alle magazines langs, zodat je kunt bekijken hoe het door de jaren is vernieuwd. Maar wat een succes is, dat moet je voortzetten. En dat doen we dan ook, inmiddels is de lente/zomer editie van 2019 al gevuld met leuke webshops. Maar weet je nu al dat je graag mee wilt doen in het najaar, bij het herfst/winter magazine? Mail dan naar Audrey via info@molenstraat12.nl, dan plaatsen we je graag op de interesse wachtlijst. Zodra we rond de zomer gaan starten met dit magazine, nemen we je graag verder contact met je op! Zin om ook mee te doen?

Via de nieuwe pagina op Facebook gaan we nu ook de blogs van deelnemende webshops delen, gezellige berichten en nog veel meer… leuk als je ons hier ook mee komt volgen. Met elke week weer leuke nieuwtjes over Molenstraat 12, Studio Plume en tips voor webshops. Zien we je hier ook snel? Zo blijf je van ons magazine op de hoogte. En wil je ook een jaarvermelding op onze website, lees alles bij adverteren met onze mogelijkheden.