Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Meer focus met juiste planmethode

Om doelen te bereiken, moet je werken volgens een duidelijke planning. Paper Time heeft prachtige producten ontworpen, die je ondersteunen bij een goede planning. Voor meer rust in je hoofd en grip op de werkdag met meer ruimte om bezig te zijn met wat jij graag doet. Deze focus planmethode geeft je hierbij meer overzicht, in jouw drukke werkdag. Of je nou een drukke baan hebt, als ondernemer werkt of wilt gaan voor meer structuur, deze planmethode gaat je hier zeker bij helpen. Een Printable met 22 pagina’s, waarmee je stap voor stap de focus-planmethode doorloopt. Je begint met het terugkijken naar wat wel en niet voor je werkt.

Dan breng je de visie en doelen in beeld. Die grote dromen ga je zo steeds kleiner maken. Met een jaarplanning, de kwartaaldoelen en week- met dagplanning. Samen met handige tips om kleine stappen te gaan zetten. Pas de tips toe die bij jou passen en zet met Paper Time de juiste nieuwe stappen. Ga voor meer focus en structuur bij het ondernemen. Laat je door Paper Time inspireren bij het plannen. Een start bij de nieuwe werkweek.

Meer structuur met de werkplanner

De ideale planner voor al je werkzaamheden bestaat! Paper Time heeft een uniek niet datum gebonden planning systeem in een mooi drieluik ringbandje. Paper Time is de perfecte combi van een agenda, een notitieboek, als social media planner en to-do-block. Hiermee is Paper Time een ideale tool om offline structuur te creëren  in al je werkzaamheden. Met eindelijk meer focus en goed overzicht. Daarnaast is Paper Time gewoon een bijzonder en mooie musthave. Hier kan je mee gezien worden met unieke accessoires op een business meeting. Naast de werkplanner bestel je fijne extra aanvullingen, voor nog meer focus en structuur.

Onder Winkelen in Holland met 0 reacties op 26 april 2020