Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Lente & Zomer Magazine Webshops

Winkelen in Holland magazine

Het is weer zover… de inschrijving staat online voor ons nieuwe lente en zomer 2020 Winkelen in Holland magazine! Voor de 9e keer gaan we weer een A6 magazine ontwerpen, in samenwerking met Vera Hartenberg van Studio Plume uit Rosmalen. Wil je als webwinkel meer zichtbaarheid geven aan je website en nieuwe producten? Reserveer alvast een advertentie, de prijzen zijn in 2020 gelijk gebleven. Wil jij deze keer ook een mooie vermelding in het nieuwe lente en winter magazine, vol met kleurrijke inspiratie winkel tips?

Via onze pagina WIH Magazine lees je er alles over. Ga je weer voor een hele A6 pagina? Dan ontvang je er gratis een musthave bij t.w.v. €45.- euro. Populair zijn altijd de drie musthaves, reserveer deze snel want deze plaatsen zijn populair en vol=vol. Doe je ook mee? Dan krijg je ook fijne vermeldingen via de social media en gaat in onze content op Facebook en Instagram met alles mee.

Wil je meer informatie over ons magazine, mail naar Audrey via info@molenstraat12.nl, graag reserveren wij alvast een plaats in ons nieuwe A6 magazine. Graag vertel ik je meer over alle advertentie mogelijkheden.

Hierbij onze advertentie mogelijkheden:

Advertentie A6 hele pagina € 145,- euro & gratis 1 musthave
Musthave – 1 product €45.-
Musthave – 3 producten €65.-
Musthave – 5 producten €85.-

Combi Advertentie A6 hele pagina & adverteren Pakket Medium via Molenstraat 12 €195.-

Combi Advertentie A6 hele pagina in voorjaar/zomer & herfst/winter editie 2019/2020 €255.

Reserveer nu tot 22 februari 2020

Het negende nummer van het Winkelen in Holland Magazine zal medio/eind mei 2020 uitkomen, gericht op cadeaus en collecties voor de lente en zomer producten.  Je kunt vanaf nu een advertentie of musthaves reserveren tot uiterlijk 22 februari 2020. Betaling en aanlevering dient voor 2 maart 2020 bij ons binnen te zijn. Reserveer je voor 15 februari, dan ontvang je 10% korting. Meer informatie over de advertenties, mail naar Audrey via info@molenstraat12.nl. Graag reserveren wij advertenties voor nieuwe hippe webshops.

Let op! De reservering is pas definitief als de betaling voor 2 maart bij Studio Plume is ontvangen. Aanmeldingen na deze datum kunnen we niet meer een plek in het magazine garanderen, wel kunnen we je op de reservelijst plaatsen voor de herfst/winter editie in 2020/2021. Je hebt ook mogelijkheid om twee keer per jaar deel te nemen aan ons magazine. Volg ook onze speciale pagina met alle informatie over ons magazine.

Winkelen in Holland
Adverteer je ook al via Molenstraat 12 via één van onze pakketten? Dan ontvang je altijd 10% korting. Via de ‘combi advertenties’ geen extra korting, hier is al een speciale voordeelprijs voor berekend. Iedere adverteerder ontvangt tevens het unieke label van Molenstraat 12 en onze magazine ‘Webwinkeltip in Holland’.

Schrijf je in bij Audrey via info@molenstraat12.nl – wij reserveren een mooie plaats voor jou!

Vera Hartenberg en Audrey van Esch – Winkelen in Holland Magazine

Onder Winkelen in Holland met 0 reacties op 20 januari 2020