Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Kom in actie met Pink Ribbon

Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en effecten op de lange termijn van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt. Inmiddels heeft Pink Ribbon al meer dan 200 projecten opgezet. In de maand oktober kan je zelf ook in actie komen. Eén van onze webwinkels Jessica by Jewelry heeft hierbij een mooie actie in overleg met Pink Ribbon opgezet.

Deze is via de webshop tijdelijk verkrijgbaar. Want 1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling en nazorg van borstkanaker. In oktober 2019 zal de Pink Ribbon doneeractie te bestellen zijn in de webwinkel. Met de keuze in twee roze armbandjes, zodat je ook dit jaar weer nieuwe armbandjes kunt dragen. Zo laat je zien dat je de speciale en exclusieve doneeractie van Jewelry by Jessica zal steunen. Een initiatief waar wij ook graag over schrijven. Bestel ze voor Pink Ribbon!

Leave a little sparkle wherever you go – trendy en originele sieraden

Kleur daar word je vrolijk van, je kunt je erdoor verwonderen en het kan je diep raken. Kleur geeft vorm aan je personality en leuke outfit. Bekijk de kleuren via de webshop en laat je verrassen door de betekenis, die laat zien wie je bent. Voor Jewelry by Jessica is het maken van sieraden rustgevend, zo veel extra creativiteit en is trots dat jij haar sieraden gaat dragen. Kom verder kijken in de webwinkel bij de trendy sieraden van Jewelry by Jessica.

Onder Winkelen in Holland met 0 reacties op 31 augustus 2019
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.