Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Hollands op het strand

Wat een heerlijke warme zomer! Waar geniet jij op dit moment? De mooiste reizen zien wij langskomen, van Spanje, Portugal tot het mooie Aruba. Maar dit jaar is het heerlijk in ons mooie Nederland. En zo hebben we deze mooie foto gespot bij Studio Holland. Ben je al bekend met deze unieke collectie? Studio Holland is ontworpen door Vera Hartenberg van Studio Plume in samenwerking met Audrey van Hip & Stip Kaarten.

Een prachtige kaarten collectie die is aangevuld met ansichtkaarten, een stickervel – ook voor kerst – cadeaulabels en een exclusieve kerstcollectie. Regelmatig zien we weer nieuwe ontwerpen langskomen, die ons inspireren op alles Hollands! We vinden de cadeau mini-kaartjes uit de Studio Holland collectie dan ook leuk, eigentijds en origineel. Je kunt ze als mini-schrijfkaartje gebruiken, maar ook voor bij een mooi Hollands cadeau.

De mooie collectie van Studio Holland is verkrijgbaar bij Hip & Stip Kaarten. Bekijk hier de mooie ansichtkaarten, stickers en de leuke cadeaulabels. Ook voor de echte post-liefhebber het juiste adres. Hier zal je nog veel meer originele merken vinden, maar het echte Hollands, dat blijft toch voor ons erg leuk. Stel zelf de mini-kaartjes samen als 2-set, 8-set of 40-set. Veel gezelligheid deze zomer, geniet van deze warme maanden op het strand!

Onder Winkelen in Holland met 0 reacties op 20 juli 2018