Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Favorieten blogs webshops in 2018

Heel veel blogs zijn er bij Molenstraat 12 weer in 2018 langsgekomen, je hebt kennis met nieuwe webshops kunnen maken die hier een fijne jaarvermelding hebben. Soms al sinds 2010 of juist voor het eerste jaar. Graag selecteer ik mooie sfeerbeelden om hier een fijne tekst bij te kunnen schrijven. Maar wat zijn favorieten blogs voor ons zelf? En welke blogs hebben het heel goed gedaan dit jaar? We hebben gekeken naar de speciale blogs en hier laten we graag onze persoonlijke selectie zien. Onze Top 5 in favorieten blogs met originele producten.

Tip 1: Overzicht met de werkplanner van Paper-time, de ideale agenda, planner én notebook
Waarschijnlijk herken je het wel; je hebt een drukke baan of bent zelfstandig ondernemer met verschillende opdrachten. Je bent zo druk dat je tijdens het werken regelmatig dingen vergeet en bent met van alles bezig maar niets komt af. Langzaam voel je de grip op wat je moet doen verdwijnen. Tijd voor orde in de chaos. Tijd voor papier! Tijd voor de Papertime werkplanner! Dit papieren plansysteem kan je redding zijn. Zelf werk ik er ook graag mee en het overlegblok vinden wij ook helemaal super. Ga jij ook voor meer structuur in 2019?

Tip 2: Typisch Hollands in Delftsblauw met prachtig design bij BijzonderMOOI
Wat vinden we alles mooi in de stijl van het Delftsblauw. Deze kom is van Hollandsche Waaren, één van de mooie bijzondere merken die bij BijzonderMOOI is verkrijgbaar. Puur design met Hollandse eenvoud. Een origineel design schaaltje met het bekende kussende paar. Het schaaltje is gemaakt van wit geglazuurd porselein, wat ervoor zorgt dat het schaaltje een mooie glans heeft. De boerinnetjes in het schaaltje zijn uitgevoerd in Delftsblauw geglazuurd porselein. Voor exclusieve woonaccessoires shop je hier je cadeaus.

Tip 3: Plan jouw droomjaar met Stationery van bijzondere merken bij Dolze.nl
Heb je het blog ook gelezen over het mooie dromenboekje die je kunt shoppen in de trendy webshop van Dolze.nl? Lees hier het blog over het plannen van jouw droomjaar met mooi papierwaren. Ga met dit boekje direct aan de slag en zorg ervoor dat je ook echt stappen zet om je doelen te bereiken. Het boekje is compact en is dus ideaal te gebruiken naast je agenda. Maar weet je nog niet precies wat je doelen zijn? Door de handige brainstormpagina’s ga je zelf namelijk op onderzoek uit. Wat zijn jouw dromen voor 2019?

Tip 4: Handgemaakte zilveren sieraden in antiek, trendy en vintage stijl bij TreasureHuntWorld
In deze webshop vind je handgemaakte zilveren sieraden met natuurlijke onbehandelde edelstenen en zoetwater parel sieraden. Een mooie combinatie met prachtige sieraden in antiek en vintage stijl. Bekijk de mooie sieraden met ringen, armbanden, hangers en oorbellen. Alle stenen die hiervoor gebruikt worden, zijn natuurlijk en onbehandeld. Bij elke steen zal er een uniek ontwerp gemaakt worden voor de nieuwe sieraden. Favoriet zijn voor mij de ringen, die ik dagelijks combineer als exclusieve sieraden. Voor fijne inspiratie.

Tip 5: Stationery voor kinderen en grafisch ontwerp met prachtige illustraties van Studio Kikor
Heb jij een bedrijf dat zich helemaal richt op producten of diensten voor kinderen? Wil je graag een nieuwe en unieke uitstraling voor je bedrijf, product of grafisch ontwerp? Dan kan ik je hierbij helpen. Ik ben Tessa, illustrator en grafisch vormgever met een liefde voor kleur en typografie. Maak ook kennis met Studio Kikor. Illustraties en ontwerpen maken voor kinderen daar hou ik van. Ik wil ouders en kinderen blij maken, een lach op hun gezicht brengen. Heb je een bedrijf dat zich richt op kinderen? Of misschien ontwikkel je wel producten voor kinderen en kan je wel een nieuw ontwerp gebruiken, neem dan eens een kijkje bij Studio Kikor.

Onder Winkelen in Holland met 0 reacties op 28 december 2018