Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Duurzaam spelen in de zomer

Duurzaam spelen met de kinderen in de zomer, want dit jaar genieten we vooral in ons mooie Holland. Met warme dagen zijn de Nederlandse stranden weer overvol, maar een dagje strand is toch altijd leuk? Voor je kinderen is het altijd fijn, even in het water en een mooi zandkasteel bouwen. Webwinkel Kiddeaus snapt dit ook zo goed, de nieuwe collectie deze zomer heeft prachtig en duurzaam speelgoed voor op het strand.

Want een beter milieu begint bij jezelf. Een goede manier om jouw steentje bij te dragen aan een beter mileu is dit nieuwe duurzame speelgoed. Ben jij op zoek voor jouw kinderen om in het zand te spelen, of fijn voor in de zandbank thuis? Kies dan voor een duurzame optie, prachtig kwaliteit speelgoed van het merk Zsilt, is bij webwinkel Kiddeaus verkrijgbaar. Dit merkt biedt een groot aanbod aan speelgoed voor op het strand dat geproduceerd is van gerecycled materiaal. Ga voor een duurzaam schepje voor op het strand, deze kan ook worden gebruikt om te tekenen in het zand en water op te vangen. Voor een dagje met kinderen op het strand.

Speelgoed voor baby’s en jonge kinderen

Door het speelgoed van Kiddeaus worden kinderen gestimuleerd om al spelend te leren. Bekijk het ruime assortiment met verschillende categorieën en merken zoals: Green Toys, houten speelgoed, Rubbabu en Viking Toys. Het houten speelgoed is niet alleen mooi van vorm, maar zo fijn om mee te spelen. Het is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout. Van blokken en puzzels tot  de hipste loopfietsen die je gezien moet hebben.

Onder Winkelen in Holland met 0 reacties op 28 juni 2020