Hip & Stip Kaarten
webwinkel in Hollandse papierwaar
Winkelen in Holland
trendy Hollandse webwinkels
Hollandse collecties
Hollandse kaartenlijnen
Winkelen in Holland magazine
magazine met de leukste webwinkels

Adverteren via Winkelen in Holland

Wist je dat Winkelen in Holland als een blog via Blogspot.com in 2010 is opgezet? En dat er heel veel webshops al een of meerdere jaren bij ons vermeld hebben gestaan? En dat BenIkHip.nl en Gelukspoppetjes Winkel al voor het 8e jaar bij ons vermeld staan? Super leuk en hier zijn we heel trots op. Sinds 2018 heeft Winkelen in Holland een plaats in de winkelstraat van Molenstraat 12 gekregen. En is deze website ingedeeld als een online magazine met de leukste, hipste blogs over bedrijven, bloggers en webshops. Maar hier lees je ook ook heel veel informatie voor ondernemers. Wij zijn al sinds 2010 bezig om content marketing goed in te zetten voor webshops. Want wat vinden we het leuk om over de hipste producten uit Holland te schrijven!

Webshops adverteren via Winkelen in Holland

Adverteren bij Molenstraat 12 en Winkelen in Holland,  speciaal voor de hipste (web)winkels uit Nederland. Bij ons kun je kiezen uit verschillende pakketten, namelijk ‘medium’, ‘large’ en ‘XL met Scan. Zie hieronder voor uitgebreide uitleg over ieder pakket, met een overzichtelijk tabel. Voor meer naamsbekendheid én groter bereik in Google & Social Media. Wij schrijven artikelen over producten voor de hipste webwinkels in Nederland. Alle prijzen zijn exclusief btw. KvK inschrijving en BTW nummer zijn verplicht. Bestellen kan door één van de pakketten op deze pagina via het bestelformulier in te vullen. Na ontvangst sturen wij meer informatie met het factuur voor het opnemen bij Molenstraat 12 en Winkelen in Holland. Met verdere informatie en planning. Naast het schrijven van vaste blog artikelen plaatsen en delen we actief berichten via de social media. Vooral via Facebook en Instagram zijn we dagelijks actief. Wil je eerst meer uitleg over onze mogelijkheden?

Mail naar Audrey voor je aanvraag via info@molenstraat12.nl. Graag geef ik meer informatie over alle mogelijkheden,  je kunt na een jaar stoppen of met korting een jaar verlengen. Speciaal voor de deelnemers is er een besloten Facebook groep. Hier krijg je ook adviezen op het gebied van online marketing en kan je fijn samen netwerken. Kom er gezellig bij de prijzen zijn voor 1 jaar. Er zijn geen voorwaarden om na dit jaar verder te gaan.

Wel krijg je bij ons vanaf het 2e jaar altijd een fijne korting! Maak ook kennis als webshop met Molenstraat 12 en Winkelen in Holland. Meld je vandaag nog aan en vermeld bij opmerking ‘via blog Winkelen in Holland’, dan ontvang je voor het eerste jaar direct al 10% korting! Lees hier alle informatie over onze fijne jaarvermelding.

Onder Winkelen in Holland met 0 reacties op 26 augustus 2018